Libnet.ro
UNICEF

00:08

Iohannis, vizita la o sectie de oncologie pentru copii; 15 februarie, Ziua copilului bolnav de cancer

Adevărul Adevărul,
Iohannis, vizita la o sectie de oncologie pentru copii; 15 februarie, Ziua copilului bolnav de cancer

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a copilului bolnav de cancer, amintind ca in Romania se inregistreaza anual 500 de noi astfel de cazuri, un filmulet ce insoteste mesajul infatisandu-l in timpul unei vizite la o sectie de oncologie pentru copii. continuă pe Adevărul

Putin si Porosenko, acord privind incetarea focului in estul Ucrainei din 15 februarie

Actualizare 11:21 Presedintii ucrainean Petro Porosenko si rus Vladimir Putin au facut un progres urias in negocierile din Minsk legate de criza din Ucraina, ajungand la un acord asupra a 80% 10 puncte) din documentul dezbatut, a anuntat RIA Novosti, in urma cu putin timp, citand o sursa apropiata discutiilor. --- * Liderii de la Minsk au reluat negocierile * Porosenko: Rusii pun conditii inacceptabile * Liderii separatistilor refuza sa semneze documentul convenit intre Porosenko, Putin, Hollande si Merkel * Iohannis, posibila intalnire cu Porosenko, astazi.

HOROSCOP 15 februarie: Banii si locul de munca sunt pe primul loc

Astrele vin cu vesti bune pe plan profesional pentru Lei, iar pestii se bucura de o marire de salariu sau un bonus. Afla ce spun si despre celelalte zodii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )