Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis: Vom duce tandemul Antonescu-presedinte, eu-premier in campania pentru prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Vom duce tandemul Antonescu-presedinte, eu-premier in campania pentru prezidentiale

Klaus Iohannis, prim-vicepresedintele PNL, a declarat, vineri, ca ideea tandemului in care Crin Antonescu va candida la prezidentiale, iar el ar urma sa fie desemnat premier va fi dusa in campania pentru prezidentiale. continuă pe România Liberă

PNL lanseaza astazi tandemul Antonescu-presedinte, Iohannis - premier

Conducerea PNL s-a reunit astazi, la Parlament, in doua sedinte ale conducerii partidului. Cele doua intruniri vor fi urmate de lansarea, de catre liberali, a unui program economic care pregateste formatiunea in eventualitatea in care va fi din nou cooptata la guvernare.

Liberalii se intrunesc vineri in sedinta. PNL vrea sa lanseze tandemul Antonescu-presedinte, Iohannis-premier

Secretarul General al PNL, Rares Manescu, a convocat, pentru vineri, Biroul Politic National al formatiunii, respectiv Delegatia Permanenta.

Politic Show: Klaus Iohannis: Nu i-am cerut niciodata sustinerea lui Voiculescu. Avem o tele-guvernare senzationala; Ce se ascunde in spatele scandalului dintre Negoita si Ghita; Vicepresedinte ANAF demis de Ponta in 2012, reinstalat in functie tot de Po

Liberalii se intrunesc vineri in sedinta. PNL vrea sa lanseze tandemul Antonescu-presedinte, Iohannis-premier. Secretarul General al PNL. Motiunea de cenzura a PNL a ramas neprogramata din lipsa de cvorum. Birourile permanente reunite ale Parlamentului nu au putut decide astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )