Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ion Cristoiu: Cand nu se ocupa cu arestari, procurorii DNA se ocupa cu scrisul in vederea publicarii. Ah, de ce nu m-am facut procuror DNA?!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Cand nu se ocupa cu arestari, procurorii DNA se ocupa cu scrisul in vederea publicarii. Ah, de ce nu m-am facut procuror DNA?!

Chiar daca nu in fiecare zi avem parte de vreo arestare din partea DNA, acest lucru nu inseamna ca procurorii DNA isi opresc activitatea, Jurnalistul Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal sustine ca. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Valetul confuz al lui Victor Ponta, procurorul general Tiberiu Nitu, este un infractor. A varat justitia in scenete politicianiste

Jurnalistul Ion Cristoiu analizeaza, intr-un editorial postat pe blogul personal, batalia politica care se da in aceste zile dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema terenurilor de la Nana. Senatul.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de procurorii DNA

Update ora 20. 00: Laura Voicu a fost retinuta de procurorii DNA. Ea este urmarita penal pentru ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la DNA,.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea

Procurorii DNA au hotarat sa nu mai ceara prelungirea arestarii Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care aceasta are un mandat de arestare la domiciliu pe punctul de a expira, transmis surse din presa.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 14:44 iCCJ discuta luni prelungirea arestului preventiv pentru Udrea si Obreja in dosarul Gala Bute Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea si a lui Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, cerere care va fi judecata luni, 23 martie.

Ion Cristoiu: Dupa avocati, va veni randul jurnalistilor care stau in calea sergentilor majori mesianici sa ajunga la DNA

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. Ea este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si.

Seful OPC Constanta prins in flagrant cand dadea 15.000 euro mita. Mihai Perifan a fost retinut de procurorii DNA

Seful Comisariatului Judetean pentru protectia Consumatorilor Constanta a cazut in plasa procurorilor anti-coruptie. Mihai Perifan a fost retinut pentru 24 ore dupa ce a fost prins in flagrant cand dadea mita unui politist pentru a schimba cursul unui dosar penal. Alaturi de el a ai fost retinut si inspectorul ANAF Damu Fudulea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2494 seconds )