Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ion Cristoiu: Daca primul om in stat are dreptul sa dea peste cap circulatia din Bucuresti, de ce n-ar avea dreptul al doilea om in stat sa nu stea la coada de o mie de persoane de la Permise?!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Daca primul om in stat are dreptul sa dea peste cap circulatia din Bucuresti, de ce n-ar avea dreptul al doilea om in stat sa nu stea la coada de o mie de persoane de la Permise?!

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre scandalul izbucnit dupa ce Calin Popescu Tariceanu n-a stat la coada de o mie de persoane de la schimbarea permiselor. Ici. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Omul Traian Basescu se razboieste cu Omul politic Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre campania angajata de Traian Basescu impotriva a patru institutii de forta din Romania: SRI, DNA,.

Ion Cristoiu: Motiunea de cenzura e o chestiune de interes national si nu una de interes persoanal!

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de la blogul personal despre motiunea de cenzura cu care ameninta PSD. in urma conferintei de presa de joi, de dupa sedinta.

Ion Cristoiu: Spre deosebirea de Romania, in Flandra, bicicleta nu e un moft, ci un mijloc de transport care concureaza cu brio masina

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica de pe blogul personal despre cat de important este mersul pe bicicleta, dar face si o comparatie intre biciclistii din.

Autoritatea de Supraveghere Financiara are dreptul sa intervina pentru ieftinirea RCA

Daca ar dori cu adevarat sa intervina pentru reglementarea preturilor politelor de asigurare de raspundere civila auto, Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ar avea la indemana metode eficiente si mai directe.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )