Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ion Cristoiu, despre protestul din Capitala: Probabil la sfarsitul saptamanii vom avea o confruntare intre armata lui Dusa si SRI-ul lui Iohannis

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre protestul din Capitala: Probabil la sfarsitul saptamanii vom avea o confruntare intre armata lui Dusa si SRI-ul lui Iohannis

Ion Cristoiu a comentat evenimentul si spune ca manifestatia este autorizata pentru ca e asumata de un partid politic care raspunde de caracterul legal. Daca conducatorii nu isi pot tine in frau. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Cum dracu s-a facut ca presedinte al Romaniei, in locul lui Crin Antonescu, a ajuns Rata mecanica a Serviciilor, Klaus Iohannis? E nevoie mai mult ca niciodata de Crin Antonescu!

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu a oferit un interviu jurnalistului Dan Andronic, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre, difuzata pe B1 TV. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: Sistemul i-a supus, infrant si pacalit pe Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu. in ce priveste Sistemul, cu ce gind a venit la Cotroceni Klaus Iohannis?

Intr-o perioada de punere la indoiala a Statului de drept sub pretextul Luptei impotriva coruptiei, Ion Cristoiu a scris pe blogul personal un articol despre relatia dintre presedintii Romaniei si.

Ion Cristoiu: SRI si DNA pregatesc o lovitura de stat

Ion Cristoiu a scris un comentariu pe blogul personal, dupa ce Victor Ponta a declarat la iesirea de la DNA ca i s-a comunicat ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca se afla in conflict de.

Robbie Williams, despre concertul din 17 iunie de la Belgrad: Salut, Romania! Let me entertain you pe 17 iunie, la Belgrad!

Romanii sunt razbunati pe jumatate! Dupa numeroasele concerte din Capitala in care artistii salutau Romania si isi exprimau entuziasmul prezentei in Budapesta, in loc de Bucuresti, este randul sarbilor.

Bebelus internat in stare grava la Spitalul Marie Curie din Capitala, salvat cu ajutorul unui aparat imprumutat de la o companie de echipamente medicale

Medicul Catalin Cirstoveanu, seful Sectiei de terapie intensiva neonatologie de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, a salvat viata unui bebelus cu ajutorul unui aparat revolutionar pe care l-a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )