Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu, despre tragedia din Nisa: Cum se scapa in Franta de demisii la nivel inalt: Se pune atentatul de la Nisa pe seama ISIS

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre tragedia din Nisa: Cum se scapa in Franta de demisii la nivel inalt: Se pune atentatul de la Nisa pe seama ISIS

In contextul tragediei petrecuta de Ziua Frantei la Nisa, jurnalistul Ion Cristoiu si-a exprimat parerea in Gandul de sambata, pe blogul sau. Acesta este de parere ca. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre situatia din penitenciare: Daca o societate nu se preocupa de asigurarea unor minime conditii de viata decenta celor ajunsi dupa gratii zicand Asa le trebuie, eu i-as impusca

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de vineri de pe blogul personal despre siutuatia din penitenciare, dupa ce in ultimele zile mai multi detinuti au protestat fata de.

UNPR avea nevoie de un lider, iar Traian Basescu de un partid mai puternic decat o brisca. Ion Cristoiu, despre fuziunea momentului in politica romaneasca

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de miercuri de pe blogul sau despre evenimentul momentului in politica romaneasca, fuziunea dintre PMP si UNPR. Jurnalistul.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Au aparut noi dezvaluiri despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tanarul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni in Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei.

Fragmente din trupurile unor copii erau raspandite pe drum Noi marturii cutremuratoare dupa tragedia din Nisa (VIDEO)

Martori ai atacului din Nisa continua sa descrie scenele cutremuratoare la care au asistat, informeaza Nice Matin. Am traversat drumul si, in acelasi timp, m-am intors si am vazut un camion.

Sistemul de alerta lansat cu fast de Guvernul francez a trimis notificari despre atentatul din Nisa abia la cateva ore dupa producerea tragediei

Aplicatia SAIP Sistemul de Alerta si de Informare a Populatiei) a fost prezentata cu mare fast de catre Guvernul francez pe 8 iunie, scopul ei fiind acela de a avertiza imediat oamenii in caz de atac.

Si daca in spatele asa zisei Lovituri de stat din Turcia e insusi Erdogan? Ion Cristoiu, ipoteza halucinanta despre Turcia

Ion Cristoiu a avut o reactie pe blogul sau dupa actiunea militarilor din Turcia care au vrut sa-l dea jos pe Erdogan. Jurnalistul a facut cateva remarci cu privire la tentativa de lovitura de stat din.

Ion Cristoiu: Dupa ce, in ultimii ani, Binomul SRI-DNA a reusit sa lichideze orice urma de capitalism romanesc, Dacian Ciolos a mers pana la Hanoi pentru a-i invita pe comunistii vietnamezi sa edifice capitalismul in Romania!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre vremurile in care asocia capitalismul cu ivirea si dezvoltarea unor puternice firme romanesti, car.

Nu exista aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi.

NU existau aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )