Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ion Cristoiu: Discursul presedintelui Traian Basescu a fost un mesaj de consum extern. USL l-a inteles prost

B1 B1,
Ion Cristoiu: Discursul presedintelui Traian Basescu a fost un mesaj de consum extern. USL l-a inteles prost

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca prima iesire publica a presedintelui Traian Basescu dupa rezultatul referendumului din 29 iulie a fost prost. continuă pe B1

Titus Corlatean: Mesajul transmis astazi la Cotroceni, aparent legat de politica externa, a fost un mesaj politic intern/ O linie de comunicare directa intre presedinte si ambasadori ar fi fara precedent

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat marti, dupa intalnirea cu ambasadorii si discursul presedintelui Traian Basescu, ca mesajul transmis la Cotroceni a fost aparent legat de politica externa, fiind, de fapt, un mesaj politic intern. Intrebat cum comenteaza solicitarea presedintelui de a fi stabilita o linie de comunicare directa intre seful statului si ambasadori, ministrul Afacerilor Externe a afirmat ca o astfel de initiativa ar fi fara precedent.

Ion Cristoiu: Referendumul nu va influenta rezultatul alegerilor parlamentare. Romanii uita usor

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca referendumul organizat de USL in iulie pentru demiterea presedintelui Traian Basescu nu va influenta.

Ilie Sarbu, la RFI: Nu cred ca Traian Basescu va cauta cu lumanarea o noua suspendare. I-ar fi fatala!

O noua suspendare a presedintelui Traian Basescu i-ar fi fatala, declara, intr-un interviu la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. El crede ca Basescu nu cauta cu lumanarea o noua suspendare. Senatorul social-democrat nu da sanse prea mari coabitarii dintre Traian Basescu si USL.

UPDATE Elena Basescu s-a casatorit sambata cu Bogdan Ionescu/ Traian Basescu dupa ceremonia religioasa: A plecat fata lu&; tata

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, se casatoreste sambata cu Bogdan Ionescu. Ceremonia religioasa ce a avut loc biserica Sfantul Spiridon din Capitala s-a incheiat in jurul orei 19:15, la final presedintele Traian Basescu spunandu-le jurnalistilor: & ;A plecat fata lu&; tata& ;. De asemenea, intrebat daca isi doreste nepoti, Traian Basescu a raspuns: & ;Da, da& ;. Sarbatorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, intr-un cort special amenajat in gradina acestuia.

UPDATE Elena Basescu s-a casatorit sambata cu Bogdan Ionescu. Ceremonia religioasa s-a incheiat

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, se casatoreste sambata cu Bogdan Ionescu. Ceremonia religioasa ce a avut loc biserica Sfantul Spiridon din Capitala s-a incheiat in jurul orei 19:15, sarbatorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, intr-un cort special amenajat in gradina acestuia.

LIVE TEXT Ambasadorii romani sunt primiti la aceasta ora la Palatul Cotroceni de seful statului. Traian Basescu: S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul

Ambasadorii romani sunt primiti, la aceasta ora, la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu: Politica externa a Romaniei isi mentine parametrii anteriori. In luna iulie, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept. Presedintele a fost suspendat, presedintii celor doua camere parlamentare au fost destituiti. Majoritatea parlamentara nerezultata din alegeri a incalcat in mod grav criteriile de la Copenhaga, in mod special criteriile politice. ) Aceste lucruri au facut ca Romania sa fie pusa sub lupa aliatilor nostri si in mod deosebit a CE, garantul respectarii tratatelor UE. S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul, a afirmat Traian Basescu.

Cristian Diaconescu: Nu se pune problema ca Traian Basescu ar fi declarat razboi politic cuiva

536;eful cancelariei prezidentiale a infirmat faptul ca presedintele Traian Basescu a declarat razboi politic USL marti, la prima aparitie publica a sefului statului de la rezultatul referendumului.

Eugen Nicolaescu: Traian Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii. E un motiv pentru a fi din nou suspendat

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii si a sustinut ca, daca va continua in.

Traian Basescu: Romania nu are drumuri inapoi si drumul nostru nu e spre Est

Presedintele Traian Basescu a afirmat marti, in cadrul intalnirii cu ambasadorii romani, ca drumul Romaniei nu este spre Est, unde beneficiaza insa de toata amicitia, ci spre Vest.

Traian Basescu: Politica externa a Romaniei nu se modifica in niciun fel. Directia este vest

Presedintele Traian Basescu a det asigurari, marti, la intalnirea cu dimplmatii romani, ca parteneriatele strategice externe ale Romaniei nu vor avea de suferit de pe urma tensiunilor politice interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )