Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltator! Borfasii din Congresul american au indraznit sa-l convoace la o audiere publica pe Directorul FBI (Codruta Kovesi a lor)

B1 B1,
Ion Cristoiu: Incredibil! Revoltator! Borfasii din Congresul american au indraznit sa-l convoace la o audiere publica pe Directorul FBI (Codruta Kovesi a lor)

Jurnalistul Ion Cristoiu relateaza in Gandul de marti de pe blogul personal despre modul in care a urmarit Congresul american in timpul audierii directorului FBI de catre House. continuă pe B1

Ion Cristoiu sare in apararea lui Tudy: Ce-a facut Tudor Ionescu pentru ca alegerea sa ca viceprimar sa fie o blasfemie?

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Tudor Ionescu, noul viceprimar al Capitalei din partea ALDE. Ion Cristoiu a prezentat o discute pe care a avut-o.

Ion Cristoiu, despre romanii de la Stalingard: Pana la 23 august 1944, presa noastra, controlata si cenzurata de Regimul Antonescu, a trecut dezastrul sub tacere

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre romanii la Stalingrad. Ion Cristoiu a precizat ca este nevoie sa gasesti o carte de o ditamai.

Ion Cristoiu: Cine nu-l pupa-n fund pe Klaus Iohannis pentru Summitul de la Varsovia e agent al Moscovei?!

Ion Cristoiu dezbate in Gandul de luni, de pe blogul personal modul in care presa a abordat Summitul NATO de la Varsovia. Acesta este de parere ca jurnalistii trebuie sa trimita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )