Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea a dus la o Guvernare Turmentata

B1 B1,
Ion Cristoiu: Liviu Dragnea a dus la o Guvernare Turmentata

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre criza din PSD, numita criza politica de proportii prin rasturnarea propriului Guvern. in. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Alte MASTI, aceeasi PIESA

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre receptia care a avut loc la Ambasada Americii, facand o pararelela cu un eveniment asemanator din 7.

Ion Cristoiu: Cu complicitatea lui Klaus Iohannis, Kovesi sta cu *** pe obrazul DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre decizia CSM de a accepta cererea de revocare din functie a procurorului DNA Doru Tulus si a procuroarei.

Ion Cristoiu: Laura Codruta Kovesi a cazut in CAPCANA iluziei ca e infailibila

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre situatia Laurei Codruta Kovesi. Acesta aminteste despre un proces pe care l-a avut cu Kovesi, dar.

Ion Cristoiu: Kovesi a cazut in CAPCANA (FOTO)

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre situatia Laurei Codruta Kovesi. Acesta aminteste despre un proces pe care l-a avut cu Kovesi, dar.

Jurnalistul Sabin Orcan explica de ce statea Daddy Liviu Dragnea cu capul plecat la discutia cu directorul SRI, Eduard Hellvig, la receptia de Ziua Americii

Jurnalistul Sabin Orcan a relatat, pe contul sau de Facebook, discutia pe care ar fi purtat-o directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, cu seful PSD, Liviu Dragnea, la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii, de Ziua Independentei.

Jurnalistul Sabin Orcan explica de ce statea Daddy Liviu Dragnea cu capul plecat la discutia cu directorul SRI, Eduard Hellvig

Jurnalistul Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera, relateaza, pe contul sau de Facebook, motivul pentru care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a stat cu capul plecat la receptia de Ziua Americii, citand surse care au participat la eveniment.

Cea mai proasta perioada de guvernare pe care a avut-o PSD vreodata. Fostul sef al Cancelariei lui Adrian Nastase, atac dur la Liviu Dragnea

Sociologul Alin Teodorescu, fost deputat PSD intre 2004-2008 si sef al Cancelariei premierului Adrian Nastase, a lansat joi seara un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea si a directiei in.

Liviu Dragnea face un pas inapoi: Impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate nu se vor aplica daca afecteaza firmele care actioneaza corect. Seful PSD admite ca a avut discutii cu premierul Tudose despre noile taxe si impozite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca doua propuneri din programul de guvernare care au starnit critici - impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritate - nu vor fi aplicate daca vor afecta firmele care actioneaza corect sau daca efectele pozitive asteptate nu se concretizeaza. Liviu Dragnea a confirmat ca a avut o discutie foarte aplicata cu premierul Tudose si ieri, si aseara, la receptia oferita de Ambasada SUA, si ulterior, timp de doua ore. Declaratiile lui Dragnea vin pe fondul informatiilor ca intre el si premier au aparut deja contradictii serioase pe marginea programului de guvernare.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Liviu Dragnea pleaca din tara, in pline discutii cu premierul Tudose pe tema programului de guvernare

Liviu Dragnea merge saptamana viitoare intr-o vizita in Israel. Potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Biroul permanent al Camerei Deputatilor, Dragnea va efectua o vizita in Israel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )