Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Ion Cristoiu, noi dezvaluiri din jurnalul Elenei Udrea: Se plangea de Coldea lui Maior

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, noi dezvaluiri din jurnalul Elenei Udrea: Se plangea de Coldea lui Maior

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute despre ce a scris Elena Udrea in jurnalul sau referitor laambasadorul Romaniei in SUA,George Maior. in jurnalul Elenei Udrea, Maior. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce cauta in SUA. in curand ne amestecam in alegerile lor

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar trebui rechemat si sa nu mai fie trimis peste Ocean, catalogand afirmatiile acestuia, potrivit carora Rudolph Giuliani.

Ion Cristoiu: Domnul Lazar trebuia sa-si dea demisia

In contextul cererii lui Tudorel Toader de evaluare a activitatiiprocurorului general al Romaniei, jurnalistul Ion Cristoiu spune ca Augustin Lazar ar fi trebuit sa-si dea deja demisia. Domnul.

Ion Cristoiu: Cred ca Iohannis a ajuns presedinte prea usor

Ion Cristoiu e de parere ca presedintele Iohannis a ajuns presedinte prea usor, nefacand prea mari eforturi in campania dinaintea alegerilor prezidentiale. Eu cred ca Iohannis a ajuns presedinte.

Ion Cristoiu, despre tentativa de asasinat a lui Liviu Dragnea: Se adreseaza poporului roman caruia ii plac telenovelele

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Subiectiv despre dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3. Interviul lui Dragnea a scos la iveala strategia lui de autovictimizare.

Noi dezvaluiri despre incendiul devastator de la Oradea

Reprezentantii ISU, ai Prefecturii Bihor si ai Primariei fac declaratii despre incendiul cumplit din Oradea, acolo unde Palatul Episcopiei Greco-Catolice a fost distrus de flacari. Stire in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )