Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

B1 B1,
Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT de vineri. Nelu Barbu, de la . continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre refuzul DNA de a ancheta cea mai mare afacere de coruptie din istoria Romaniei: Kovesi era ocupata sa-i gaseasca lui Calin Popescu Tariceanu o pricina

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre refuzul DNA de a lua o masura in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma, unul dintre cele mai mari scandaluri.

Ion Cristoiu: in scandalul dezinfectantilor, faptele exacte de pana acum au fost acoperite deja de cufureala delirului mediatic

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre controversatul caz al dezinfectantilor diluati si a mortii patronului Hexi Pharma Dan Condrea. Dupa ce.

Ion Cristoiu, despre declaratiile fostei sotii a lui Dan Condrea: Nu iau nimic in serios la povestile astea ca stia ea ca era agent SIE. Hai sa fim seriosi, cand esti ofiter sub acoperire, nu stii aproape nici tu (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, marturia fostei sotii a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Cristoiu sustine ca este vorba despre o manipulare.

Ion Cristoiu: De ce tac Autoritatile in cazul mortii sau asa zisei morti a lui Dan Condrea? Pentru ca sunt Autoritatile Statului Mafiot!

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi de pe blogul personal despre cazul mortii lui Dan Condrea, dar si despre faptul ca patronul de la Hexi Pharma a fost.

Ion Cristoiu, despre cazul Condrea: Orice sondaj de opinie ar arata ca, cu exceptia a doi-trei tembeli, nimeni din Romania nu crede in varianta accidentului (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul Dan Condrea asistam la cea mai mare criza de incredere in statul.

Presedintele Klaus Iohannis a venit pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa alearga pentru bebelusii internati la terapie intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, alearga pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata sambata, 28 mai - n. r. ) aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, a aleargat pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Au fost luate decizii importante privind securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statului a precizat ca in cadrul sedintei CSAT au fost luate decizii.

Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a.

Ce spune Basescu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a catalogat joi, la Buzau, drept o prostie, un optuzism fara limite o eventuala tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca usor-usor, partidele incep sa inteleaga rolul presedintelui in momente de criza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )