Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ion Cristoiu: Prin Proiectul Gratierii, PSD s-a legat la cap fara sa-l doara. De ce nu renunta cu totul la Proiect?

B1 B1,
Ion Cristoiu: Prin Proiectul Gratierii, PSD s-a legat la cap fara sa-l doara. De ce nu renunta cu totul la Proiect?

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul sau, despre amendamentul la Legea Gratierii aprobat miercuri de senatorii juristi, ce ulterior a fost respins joi in. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Statul Paralel Deep state, cum ii spune Donald Trump continua sa existe si sa actioneze. Azi: Taraboiul Amendamente la Legea Gratierii

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre situatia creata in urma amendamentelor aduse Legii gratierii. Ion Cristoiu vorbeste apoi.

Ion Cristoiu: Angela Merkel nu se teme sa invoce public mortii Germaniei din Campania din Est. Demnitarii nostri, in frunte cu Presedintele, de ce se tem?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre conferinta de presa pe care Vladimir Putin si Angela Merkel au tinut-o la Soci. Acesta face o.

Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Serban Nicolae

Pe ziaristul Ion Cristoiu, caruia multi ii spun azi maestru, l-am cunoscut in primavara anului 1989. Fusese numit, in septembrie 1987, in functia de redactor-sef al revistei Teatrul la care eu colaboram deja de cativa ani buni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )