Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ion Cristoiu: Romanii sint asemenea marinarilor de pe o corabie. Nu o corabie oarecare, ci o corabie condusa de Cirmaci

B1 B1,
Ion Cristoiu: Romanii sint asemenea marinarilor de pe o corabie. Nu o corabie oarecare, ci o corabie condusa de Cirmaci

In Gandul de Sambata publicat pe blogul sau, Ion Cristoiu se intoarce in istorie si aduce in prim plan conducatorii Romaniei, veniti in fruntea tarii in. continuă pe B1

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras .

Ion Cristoiu: Daca va ajunge premier dupa alegeri, nu-i exclus ca Dacian Ciolos sa faca Unirea cu Basarabia sau sa mute in Carpati Groapa Marianelor

Ion Cristoiu vorbeste pe blogul sau in Gandul de joi, despre interviul luat de Dan Tapalaga lui Gabriel Liiceanu, pe tema neregulilor din clasa politica postdecembrista. Gabriel Liiceanu il.

Ion Cristoiu: S-ar impune ca CNATDCU sa verifice teza Codrutei Kovesi. Doamne fereste! Cum sa judece niste pamanteni pe Sfanta Jeanne dArc a Romaniei?

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal despre cel mai recent scandal, autodenuntul lui Sebastian Ghita prin care o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca si-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )