Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Serban Nicolae

Adevărul Adevărul,
Ion Cristoiu, sponsor moral al nemerniciei senatorului Serban Nicolae

Pe ziaristul Ion Cristoiu, caruia multi ii spun azi maestru, l-am cunoscut in primavara anului 1989. Fusese numit, in septembrie 1987, in functia de redactor-sef al revistei Teatrul la care eu colaboram deja de cativa ani buni. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea anunta o sedinta a conducerii PSD pentru a discuta initiativa senatorului Serban Nicolae de gratiere a faptelor de coruptie: Va fi o discutie barbateasca, sincera

Liviu Dragnea a anuntat joi seara, la Antena 3, ca va convoca cat de curand un comitet executiv national al PSD in care sa se discute despre initiativa lui senatorului Serban Nicolae privind gratierea faptelor de coruptie, dar si ale altor parlamentari social-democrat care au impresia ca sunt persoane fizice si nu membri de partid.

UPDATE Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra! / Replica senatorului: Respect dreptul la opinie, chiar daca este vorba de opinii proaste

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

Ion Cristoiu: Statul Paralel Deep state, cum ii spune Donald Trump continua sa existe si sa actioneze. Azi: Taraboiul Amendamente la Legea Gratierii

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre situatia creata in urma amendamentelor aduse Legii gratierii. Ion Cristoiu vorbeste apoi.

Ion Cristoiu: Pozitia lui Klaus Iohannis fata de Comisia Parlamentara dovada ca Statul Paralel exita si da din coada

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre ancheta care se face privind posibile fraude la alegerile din 2009. Acesta aduce in atentie doua.

Ion Cristoiu: Cazul Sebastian Ghita sau in statul militienesc roman totul e strict secret

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre Sebastian Ghita si despre dorinta oamenilor de a cunoaste cat mai multe informatii despre.

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae:Ce a fost ieri la comisia juridica a fost o comedie proasta - ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Victor Ponta i-a cerut joi demisia lui Serban Nicolae spunand ca la comisia juridica din Senat, prezidata de Nicolae, a fost miercuri o comedie proasta iar joi o tragedie sinistra.

Ponta cere demisia lui Serban Nicolae: Ce a fost ieri la Comisia juridica, o comedie proasta. Ce a fost azi e o tragedie sinistra!

Deputatul PSD Victor Ponta comenteaza pe Facebook ca ceea ce s-a intamplat miercuri la Comisia juridica din Senat a fost o comedie proasta, iar ce a fost azi este o tragedie sinistra. Ponta sustine ca faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav imaginea PSD. Serban Nicolae nu a vrut sa comenteze afirmatia lui Ponta.

Reactia lui Serban Nicolae dupa ce Victor Ponta i-a cerut demisia

Senatorul Serban Nicolae a reactionat dupa ce fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia. E doar parerea lui, a spus Serban Nicolae. Fostul premier Victor Ponta a cerut joi demisia.

Serban Nicolae ar putea pierde conducerea Comisiei juridice din Senat

Adoptarea amendamentelor prin care s-ar fi gratiat faptele de coruptie si reizbucnirea protestelor anti-PSD nu i-au picat bine lui Liviu Dragnea, care a lasat sa se inteleaga ca locul lui Serban Nicolae i.

Traian Basescu: Daca Dragnea vrea sa spuna ca nu a stiut ce amendamente a depus Serban Nicolae, trebuie sa caute un copil care nu intelege inca

Traian Basescu a declarat, joi, la postul de televiziune RTV, ca daca seful PSD, Liviu Dragnea, vrea sa spuna ca nu a stiut ce amendamente a depus Serban Nicolae la proiectul legii gratierii, trebuie sa caute un copil care nu intelege inca vorba, adica sa aiba vreo trei luni de la nastere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )