Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ion Cristoiu: Tiberiu Nitu spune ca in noaptea de 21 spre 22 decembrie 89 a tras in teroristi. Daca nu era beat cand a scris Declaratia, a comis un fals in acte publice

B1 B1,
Ion Cristoiu: Tiberiu Nitu spune ca in noaptea de 21 spre 22 decembrie 89 a tras in teroristi. Daca nu era beat cand a scris Declaratia, a comis un fals in acte publice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Procurorul general, Tiberiu Nitu, este suspect ca a tras la Revolutie, cand era militar in trupele de Securitate si probabil ca a impuscat. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Tiberiu Nitu spune ca in noaptea de 21 spre 22 decembrie 89 a tras in teroristi. Daca nu era beat cind a scris Declaratia, a comis un fals in acte publice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Procurorul general, Tiberiu Nitu, este suspect ca a tras la Revolutie, cand era militar in trupele de Securitate si probabil ca a impuscat.

VIDEO Traian Basescu, inca un atac la adresa procurorului general Tiberiu Nitu: De ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?

Traian Basescu a lansat marti un nou atac la adresa procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, dupa ce in urma cu o zi afirmase ca acesta este suspectat ca a impuscat oameni la Revolutie.

Basescu il acuza pe Procurorul general, Tiberiu Nitu, ca a impuscat oameni la Revolutie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca Procurorul general, Tiberiu Nitu, este suspect ca a tras la Revolutie, cand era militar in trupele de Securitate, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Am calitatea de suspect in dosarul de santaj, la fel ca Tiberiu Nitu, doar ca el e suspect ca a impuscat niste oameni (VIDEO)

Fostul presedinte a spus, luni, ca are calitatea de suspect in dosarul de santaj al Gabrielei Firea, aceeasi calitate pe care o are si Procurorul General Tiberiu Nitu, doar ca el e suspect ca a impuscat niste.

Ion Cristoiu: Ponta e angajat intr-o crancena lupta pentru supravietuire. Premierul, luat cu asalt de baronii PSD si binomul SRI-DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat sa ia parte la discutiile cu premierul Victor Ponta, in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, astazi, ora 21:30. Cristoiu sustine ca va fi un.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )