Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Tinta denunturilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL. Cati dintre cei aflati in arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea taria sa nu toarne si ei?

B1 B1,
Ion Cristoiu: Tinta denunturilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL. Cati dintre cei aflati in arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea taria sa nu toarne si ei?

Dupa decizia instantei de a inlocui masura de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu in cazul lui Gabriel Sandu si al lui Nicolae Dumitru, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, sustine ca. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Victor Ponta e premier, are cravata, pantaloni calcati la dunga si se da european (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, despre casa pe care fostul presedinte TraianBasescu ar fi trebuit sa o primeasca dupa incheierea.

Ion Cristoiu: Cine dracu putea fi implicat in filarea bietei Alina Bica?

Aseara, la Lumini si umbre, talk show-ul realizat de Dan Andronic pe B1 TV, invitat a fost seful SRI, George Maior. Jurnalistul Ion Cristoiu scrie, pe blogul sau, ca un interviu cu un sef de serviciu.

Ion Cristoiu: Proeuropenismul este un scut de protectie pentru afacerile mafiote

Analiza lui Ion Cristoiu, de pe cristoiublog. ro, porneste astazi de la o stire care a trecut neobservata si dezvaluie romanilor un dezastru: desi la Chisinau alegerile au fost castigate de trei partide.

Dosarul Microsoft. Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae afla daca raman dupa gratii. Marturisirea socanta a lui Sandu

Fostul ministru Gabriel Sandu, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru afla astazi daca vor fi cercetati in continuare in stare de arest. Pe parcursul anchetei, o parte dintre cei cercetati in acest dosar au ales sa colaboreze cu procurorii pentru a-si putea negocia pedepsele. Cu aceasta ocazie, Gabriel Sandu le-a povestit anchetatorilor cum si-a cumparat fotoliul de ministru.

Boc neaga ca ar fi primit bani de la Gabriel Sandu drept finantare pentru PDL

Fostul premier Emil Boc neaga ca ar fi primit bani de la fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, drept finantare pentru PDL, asa cum presa a relatat ca ar fi declarat Sandu in fata anchetatorilor care instrumenteaza dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, despre eliberarea lui Gabriel Sandu si a lui Nicolae Dumitru: E grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, liderul PMP, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite, referindu-se la decizia prin care fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Nicolae Dumitru au fost plasati in arest la domiciliu din arest preventiv.

Elena Udrea, dupa eliberarea lui Gabriel Sandu: Presa tace, este o tacere ciudata!

Dupa ce instanta a decis eliberarea lui Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, acuzati in dosarul Microsoft, Elena Udrea, printr-un mesaj pe pagina personala de Facebook, sustine ca este surprinsa ca presa tace in.

Elena Udrea, dupa eliberarea lui Gabriel Sandu: Presa tace, este o tacere ciudata! (VIDEO)

Dupa ce instanta a decis eliberarea lui Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, acuzati in dosarul Microsoft, Elena Udrea, printr-un mesaj pe pagina personala de Facebook, sustine ca este surprinsa ca presa tace in.

Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru Niro au parasit centrul de detentie al Politiei Capitalei

00 - Fostul ministrul Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, au parasit, duminica seara, centrul de detentie al Politiei Capitalei, urmare a.

Dosarul Microsoft: Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru vor parasi centrul de detentie si vor face arest la domiciliu

Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei si vor face arest la domiciliu, urmare a faptului ca inlocuirea masurii preventive a lor nu a fost contestata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )