Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ion Cristoiu: A fi Victor Ponta inseamna a fi fiul ploii. Adevaratii conducatori ai tarii sunt baronii locali

B1 B1,
Ion Cristoiu: A fi Victor Ponta inseamna a fi fiul ploii. Adevaratii conducatori ai tarii sunt baronii locali

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, situatia presedintelui Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, urmarit penal pentru patru. continuă pe B1

Ion Cristoiu: USL nu a facut nimic la guvernare, dar si Opozitia e prea slaba, iar presa nu s-a ocupat

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat duminica, in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, progresele USL de cand Guvernul Victor Ponta a ajuns la Putere. in opinia sa, USL nu a facut nimic in trei luni.

Ion Cristoiu: Nenorocirea Romaniei e ca Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, pentru ca uitam prin ce am trecut

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat luni, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, declaratia presedintelui Traian Basescu dupa intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia, si anume aceea ca.

Victor Ponta: In mod sigur ma voi intalni si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia. Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in cursul zilei de azi, o sa ma uit in agenda si va spun, dar in mod sigur ma vad si eu.

Victor Ponta: Am semnat autodenuntul pentru DNA impreuna cu membrii BPN

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, sare in apararea lui Liviu Dragnea, anchetat de procurori in dosarul referendumului. Ponta vrea sa fie cercetat pentru faptul ca a votat la referendum si.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: Imi doresc un presedinte care sa reprezinte tara si sa lase guvernarea in sarcina Guvernului/ Vezi reactia liberalilor

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse ca, in viziunea sa, Constitutia trebue modificata in 2013 iar Romania ar trebui sa aiba un presedinte care sa se limiteze doar la a reprezenta tara. Ponta isi doreste un presedinte cu atributii restranse care sa lase guvernarea in sarcina Guvernului. De partea cealalta liberalii sunt de acord cu necesitatea revizuirii Constitutiei in 2013 dar, sustin ca nu exista pana in prezent un proiect dezbatut in interiorul USL. Pana la 1 ianuarie 2013 fiecare este liber sa-si spuna opinia in ceea ce priveste cum ar trebui sa arate Constitutia, a declarat pentru Hotnews. ro, Eugen Nicolescu.

Victor Ponta: imi doresc un presedinte ca in Austria, cu rol reprezentativ.

Premierul Victor Ponta recunoaste, intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse, ca tabara sa a facut greseli care au dus la pierderea luptei pentru destituirea presedintelui Traian Basescu, insa declara ca de acum doreste sa se concentreze asupra reformelor, in special asupra reformei Constitutiei, scrie Agerpres. Citeste si: Traseul banilor publici spre conturile familiei Ponta. GRAFIC INTERACTIV Desigur ca am facut greseli. Nu sunt perfect. Insa atat timp cat pot trage .

Victor Ponta pentru Die Presse: Atitudinea lui Barroso a fost una corecta si echilibrata. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Premierul Victor Ponta declara intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse si citat de Jurnalul National, ca rezultatul referendumului din 29 iulie a fost influentat de PR-ul excelent pe care l-au avut Traian Basescu si prietenii lui in strainatate: Au inteles ca pe plan intern nu au nici o sansa, astfel au inceput sa faca atmosfera in strainatate si le-a reusit. Cu toate acestea, Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost una corecta si echilibrata, dar s-a aratat in schimb deranjat de reactia comisarului european pe justitie, Viviane Reding, pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Victor Ponta, trup si suflet alaturi de presedintele Consiliului Judetean Arges

Anul trecut, arestarea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, acuzat de fapte de coruptie, a generat mobilizarea a circa 500 de simpatizanti la sediul PSD din Pitesti. Alaturi de sustinatorii lui Nicolescu s-au aflat si presedintele PSD, Victor Ponta, precum si cativa lideri marcanti ai partidului printre care Adrian Nastase in acel moment,presedinte al Consiliului national al PSD), Marian Vanghelie, Nicolae Banicioiu si Titus Corlatean.

Victor Ponta, catre Comisia de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni, in Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut in cadrul discutiei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia ca statul de drept nu a fost in pericol in Romania in ultimele luni, precizand ca Guvernul vrea sa.

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )