Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ion Iliescu a plecat de la sediul PSD: Eu sper sa fie bine!. Mii de manifestanti incearca sa ajunga la sediul partidului

B1 B1,
Ion Iliescu a plecat de la sediul PSD: Eu sper sa fie bine!. Mii de manifestanti incearca sa ajunga la sediul partidului

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a plecat, duminica seara, de la sediul partidului, dupa anuntarea exit-poll-urilor, el declarand doar: Eu sper sa fie bine!. Totodata, la sosirea la sediul PSD, Ion Il. continuă pe B1

Iliescu a plecat de la sediul PSD: Eu sper sa fie bine!

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a plecat, duminica seara, de la sediul formatiunii, dupa anuntarea exit-poll-urilor, el declarand doar: Eu sper sa fie bine!. Potrivit Mediafax,.

Ion Iliescu la urne, nostalgic dupa alegerile din 1990: Sper ca aceasta intinerire sa dea un nou dinamism dezvoltarii viitoare! (VIDEO)

La urne a venit duminica si Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a facut o comparatie intre alegerile de astazi si cele din 1990. Iliescu s-a declarat nostalgic dupa acea perioada insa sustine ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ion Iliescu: Este un moment semnificativ, cu o schimbare de generatie

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a votat, duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la liceul Jean Monnet, ca de obicei. Iliescu a explicat ca el a trait momentul 1990 cel mai intens, pentru.

Brasovul s-a inclinat mereu spre dreapta. Doar Ion Iliescu a reusit sa schimbe preferintele brasovenilor

Brasovul a votat mai mereu cu candidatii de dreaptea, exceptie facand doar Ion Iliescu. Anul acesta primul tur a fost castigat de Klaus Iohannis, iar sociologii cred ca orginea germana a candidatului a ajutat la Brasov.

Alegeri prezidentiale 2014. Bucurie la ACL Valcea la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor. Tacere la sediul PSD

Toata conducerea ACL Valcea s-a strans in aceasta seara la sediul fostului Partid Democrat-Liberal pentru a afla rezultatele exit-poll-urilor. Anuntul ca reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, ar putea fi viitorul presedinte al Romaniei a fost primit cu aplauze.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )