Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. A facut o imprudenta

B1 B1,
Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. A facut o imprudenta

Ion Iliescu, presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, a declarat, joi, ca primul ministru Victor Ponta trebuie sa se abtina de la comentarii in cazul Papici, relateaza Mediafax. El a. continuă pe B1

Ion Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. Tineretea...

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia, apreciind ca primul-ministru a facut o imprudenta. El a facut imprudenta sa se pronunte, trebuia sa se abtina, a aratat Ion Iliescu, referindu-se la declaratiile de miercuri seara ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici. Iliescu a mai spus ca premierul trebuia doar sa dea informatia, adica sa spuna ca lui Papici i-au expirat mandatele, ca e treaba procurorului general si ca el nu se amesteca in justitie. Si asta, fara comentarii. Aici, tineretea. , a mai spus Ion Iliescu.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici

Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia, apreciind ca primul-ministru a facut o imprudenta.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. E din cauza tineretii

Premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia in cazul demiterii procurorului Lucian Papici, spune fostul sef al statului, Ion Iliescu. in opinia acestuia, a fost o imprudenta a.

Iliescu: Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii in cazul Papici. Aici, tineretea....

Ion Iliescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta trebuia sa se abtina de la comentarii privind justitia si a adaugat ca primul-ministru a facut o imprudenta: Aici, tineretea. , transmite Mediafax. El a facut imprudenta sa se pronunte, trebuia sa se abtina, a declarat Ion Iliescu referindu-se la declaratiile de miercuri seara ale premierului Victor Ponta referitoare la demiterea procurorului Lucian Papici. Iliescu a mai spus ca premierul trebuia doar sa dea informatia, adica .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )