Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ion Tiriac, atac violent la Maria Sharapova: As pune-o sa dea toti banii inapoi

Antena3 Antena3,
 Ion Tiriac, atac violent la Maria Sharapova: As pune-o sa dea toti banii inapoi

Ion Tiriac, fostul mare jucator de tenis roman, a oferit o reactie extrem de dura la adresa Mariei Sarapova, dupa ce aceasta a fost prinsa dopata, scrie news. ro. Cred ca nu a fost o greseala, a. continuă pe Antena3

Cat adevar si cata minciuna se afla in ceea ce spune Maria Sharapova - Argumentele care ar putea sa o incrimineze pe rusoaica

Dupa ani in sir in care oficialii tenisului mondial erau acuzati ca mascheaza dopingul din sportul alb, a cazut si primul cap important: Maria Sharapova. Fost lider mondial si sportiv cu milioane de fani in intreaga lume, rusoaica se apara, spunand ca nu a stiut ca Meldonium a intrat de la 1 ianuarie 2016 pe lista substantelor interzise si ca a folosit acest medicament timp de zece ani pentru a trata anumite afectiuni. Problema pentru Masha este ca mai multe voci implicate direct in scandal spun cu totul altceva. Maria este suspendata de ITF pana la finalizarea anchetei, ea riscand o pedeapsa intre doi si patru ani. UPDATE: The Telegraph anunta ca Sharapova ar fi fost anuntata de nu mai putin de cinci ori ca Meldonium a intrat pe lista substantelor interzise.

VIDEO UPDATE Maria Sharapova a fost depistata pozitiv la un test antidoping dupa Australian Open/ Sharapova: Am luat un medicament impotriva diabetului. Nu vreau sa-mi inchei cariera asa

Jucatoarea rusa de tenis, Maria Sharapova, a anuntat luni, in Los Angeles, ca fost depistata pozitiv la testul antidoping efectuat dupa Australian Open, in luna ianuarie, anunta AFP si Reuters. Am facut o mare greseala, a spus ea, adaugand ca nu s-a dopat ci a luat un medicament pentru a lupta impotriva diabetului zaharat, medicament care contine Meldonium si pe care-l ia din 2006, dar care a fost introdus pe lista substantelor interzise abia la sfarsitul lunii decembrie anul trecut. Tenismena va fi suspendata pana la rezolvarea cazului sau. Sharapova: Mi-am dezamagit suporterii si am dezamagit sportul, stiu ca m-am expus unor consecinte, dar nu vreau sa se incheie cariera mea in acest fel. vezi in text ce este Meldonium, cand si de ce a fost interzis si ce efecte are.

Serena Williams: Maria Sharapova a dat dovada de curaj cand a recunoscut testul antidoping pozitiv

Serena Williams, cea mai buna tenismena din lume la ora actuala, a declarat, marti, ca Maria Sharapova a dat dovada de curaj atunci cand a recunoscut testul antidoping pozitiv. Si Nick Bollettieri, fostul antrenor al tenismenei Maria Sharapova, a declarat ca viata sportivei din Rusia se va schimba radical dupa ce a fost depistata pozitiv in cadrul unui test antidoping care a avut loc in timpul turneului de Mare Slem al Australiei din 2016.

Scandalul dopajului, finalul carierei pentru Maria Sharapova?

Lumea sportului este in soc dupa ce una dintre cele mai mari jucatoare de tenis ale tuturor timpurilor a fost depistata cu substante interzise la Australian Open. Scandalul de proportii o poate costa cariera pe Maria Sharapova, care a fost suspendata in aceasta dimineata si pierde deja zeci de milioane de dolari din contractele de sponsorizare.

Maria Sharapova, intr-o ipostaza inedita, dupa izbucnirea scandalului. Nu te-ai fi asteptat la asta

In plin scandal de dopaj, Maria Sharapova merge totusi inainte. Si chiar cu zambetul pe buze.

Maria Sharapova, aparata de inventatorul medicamentului: Nu este substanta dopanta

Inventatorul medicamentului Meldonium, cel din cauza caruia Maria Sharapova a picat un test anti-doping, considera o prostie decizia forurilor internationale. Ivars Kalvins, letonianul care a dezvoltat.

Maria Sharapova criticata dur de o fosta castigatoare de Grand Slam: Sa fie deposedata de toate trofeele

Jennifer Capriati, fosta campioana la Australian Open si Roland Garros, nu a menajat-o deloc pe Maria Sharapova dupa ce aceasta a anuntat ca a fost depistata pozitiv.

Maria Sharapova: Ce urmeaza?

Maria Sharapova a recunoscut ca a folosit o substanta interzisa, meldonium, dupa ce a fost anuntata de Federatia Internationala de Tenis ca a fost testata pozitiv la Australian Open. Ea va fi suspendata temporar din tenis, pe 12 martie, insa ce se va intampla mai departe? .

Lovitura dupa lovitura pentru Maria Sharapova: Porsche, Tag Heuer si Nike au intrerupt colaborarea cu fostul lider din tenisul mondial

La nici macar o zi distanta dupa ce a precizat ca a picat un test antidoping substanta interzisa - Meldonium), Maria Sharapova a fost parasita si de trei dintre sponsorii sai, rand pe rand Nike, Tag Heuer si Porsche anuntand incheierea colaborarii cu sportiva din Rusia.

Maria Sharapova, regina business-ului in sportul mondial

Cu cinci titluri de Mare Slam in palmares, jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, care a anuntat luni ca a fost depistata pozitiv la un control antidoping, nu poate pretinde un loc printre marile campioane din istorie, dar gratie fizicului sau hollywoodian si gustului pentru afaceri, ea a devenit o referinta pentru sport-business, informeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )