Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac: E foarte usor ca Romania sa co-organizeze un Campionat European la fotbal. Jocurile Olimpice sunt insa ceva complex

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac: E foarte usor ca Romania sa co-organizeze un Campionat European la fotbal. Jocurile Olimpice sunt insa ceva complex

Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, joi, ca ar fi foarte usor pentru Romania sa organizeze alaturi de o alta tara un Campionat European la fotbal, dar nu si o editie a Jocurilor Olimpice, pe care o considera un eveniment complex. continuă pe Hotnews

Ion Tiriac si o banca au donat autoritatilor doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta, a anuntat, luni seara, vicepremierul Liviu Dragnea, la intrunirea Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, potrivit Mediafax.

Ion Tiriac si o banca comerciala au donat autoritatilor doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca comerciala din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta, a anuntat, luni seara, vicepremierul Liviu Dragnea, la intrunirea Comandamentului de iarna de la Palatul Victoria, potrivit Mediafax.

Ion Tiriac si o banca comerciala au donat statului doua avioane turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca comerciala din Romania au donat Inspectoratului General de Aviatie un avion turbojet pentru folosirea in cadrul misiunilor umanitare in situatii de urgenta.

Ion Tiriac vrea sa investeasca 100 de milioane de dolari pentru infiintarea unei fundatii a sportului romanesc

Dupa ce in urma cu cateva zile a donat statului un avion pentru misiuni umanitare, Ion Tiriac mai vrea sa mai faca un gest nobil, avand in plan sa investeasca 100 de milioane de dolari pentru crearea unei fundatii sportive.

Ion Tiriac: Simona Halep se poate clasa printre primele cinci tenismene din lume

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin 10 WTA), se bucura de aprecierea unei foste glorii sportive, Ion Tiriac.

Ion Tiriac: Avionul donat poate acoperi toata Europa fara probleme

Omul de afaceri Ion Tiriac a anuntat marti seara ca aeronava donata de curand SMURD-ului este un model Cessna Citation V, echipat cu aparatura medicala si verificat periodic din punct de vedere tehnic, avand capacitatea sa acopere toata Europa fara probleme.

Ion Tiriac a cumparat un domeniu de vanatoare in Caras-Severin. Valoarea tranzactiei: peste un milion de euro

Omul de afaceri Ion Tiriac a cumparat un domeniu de vanatoare in localitatea Vermes din judetul Caras-Severin. Din primele informatii rezulta ca valoarea tranzactiei ar fi de peste un milion de euro. Terenul a apartinut anterior Printului Paul.

Omul de afaceri Ion Tiriac a donat un avion turbojet, pentru misiuni umanitare.

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, relateaza Mediafax. Astazi, cineva a hotarat sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, impreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce intocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest .

Bravo! Ion Tiriac si o banca au donat un avion turbojet pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern.

Ion Tiriac si o banca au donat cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )