Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ionut Budisteanu, un model pentru elevii valceni care au dat Bac-ul in acest an

Adevărul Adevărul,
Ionut Budisteanu, un model pentru elevii valceni care au dat Bac-ul in acest an

Liceanul Ionut Budisteanu a devenit un model pentru foarte multi dintre colegii sai care au sustinut Bacalaureatul in acest an. Zeci de elevi au scris, la punctul al doilea de la proba scrisa la Limba si Literatura Romana, ca Ionut Budisteanu este un exemplu demn de urmat. continuă pe Adevărul

Ionut Budisteanu, un model pentru elevii valceni care au dat BAC-ul in acest an

Liceanul Ionut Budisteanu a devenit un model pentru foarte multi dintre colegii sai care au sustinut Bacalaureatul in acest an. Zeci de elevi au scris, la punctul al doilea de la proba scrisa la Limba si Literatura Romana, ca Ionut Budisteanu este un exemplu demn de urmat.

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare. Ministrul Radu Stroe a mai precizat.

Motivarea deciziei de arestare a directoarei Costica Varzaru: Pericolul social rezida in faptul ca se creeaza un avantaj elevilor care au dat bani pentru a promova examenul de bacalaureat

Tribunalul Bucuresti arata ca faptele directoarei Costica Varzaru sunt periculoase si grave pentru ca, prin comiterea lor, s-a creat un avantaj pentru elevii care promoveaza examenul de bacalaureat prin frauda si pot ajunge sa intre la facultate in locul altor elevi care au promovat legal examenul, transmite Mediafax.

Posturile TV din Japonia refuza o reclama a Panasonic pentru un televizor care transmite imagini de pe internet (VIDEO)

In Japonia, posturile de televiziune private au refuzat sa difuzeze o reclama a companiei Panasonic pentru un televizor care transmite imagini de pe internet, potrivit grupului de produse electronice, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )