Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iordanescu a convocat mai multi jucatori din Liga I la un stagiu de pregatire

România Liberă România Liberă,
Iordanescu a convocat mai multi jucatori din Liga I la un stagiu de pregatire

Selectionerul Anghel Iordanescu a luat intr-un cantonament 12 jucatori din Liga I, acestia fiind fotbalisti cu evolutii mai putine in ultimele etape ale campionatului, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Iordanescu a convocat 12 jucatori din Liga I pentru un stagiu de pregatire inaintea meciului cu Irlanda de Nord

In perioada 2-7 iunie, selectionerul Anghel Iordanescu organizeaza un stagiu de pregatire dedicat jucatorilor care au evoluat mai putin in ultima perioada si jucatorilor care au incheiat mai devreme sezonul competitional.

Alcenat, Tade si Budescu in carti pentru a ajunge la Steaua

Gigi Becali, patronul Stelei, este hotarat sa improspateze lotul echipei campioane in aceasta vara cu cei mai buni jucatori din Liga 1.

Demonstratie cu violente, la Moscova: Politia rusa a arestat mai multi activisti pentru drepturile homosexualilor, dar si oponenti ai acestora

Politia rusa a arestat mai multi activisti pentru drepturile homosexualilor, dar si oponenti ai acestora, in timpul unui miting neautorizat de la Moscova, relateaza BBC. Cel putin 16 persoane au fost retinute.

Atac armat in estul Frantei: un mort si mai multi raniti

Un barbat in stare de ebrietate a deschis focul in plina strada ieri seara intr-o comuna din estul Frantei, in apropiere de Metz, atac ce s-a soldat cu un mort si mai multi raniti in randul trecatorilor, potrivit politiei, relateaza AFP.

Polonia si statele baltice au cei mai multi lideri europeni pe lista neagra a Kremlinului

Cei mai multi lideri europeni care apar pe lista neagra a Kremlinului sunt din Polonia si statele baltice, scrie Agerpres. Dintre cei 89 de oficiali europeni ce sunt declarati indezirabili in Rusia, 18 sunt.

Mai multi lideri PSD, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere

Mai multi lideri PSD din tara, care au probleme cu legea, au renuntat la functiile de conducere din partid. Si-au depus demisiile liderul PSD Olt, Paul Stanescu si cel al PSD Giurgiu, senatorul Niculae.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Intel a ajuns la o intelegere cu producatorul de procesoare programabile Altera si va cumpara compania cu 16,7 miliarde dolari, cea mai mare tranzactie din istoria Intel. Altera are peste 3. 000 de angajati si vanzari de 1,9 miliarde dolari/an, Ericsson si Huawei fiind cei mai importanti clienti. Altera a refuzat in aprilie o oferta a Intel.

Mai multe sate din Siria, recuperate de la gruparea terorista Stat Islamic

Combatanti kurzi au recuperat, duminica, de la gruparea Statul Islamic SI) mai multe sate din provincia siriana Raqa, bastion al jihadistilor, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2803 seconds )