Libnet.ro
UNICEF

07:15

Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

B1 B1,
Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importurile de ovine si bovine din Romania. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor OIE) a raportat ca au fost depistate recent cazuri de. continuă pe B1

Iordania interzice importurile de ovine si bovine din Romania

Ministerul Agriculturii din Iordania a interzis importurile de ovine si bovine din Romania. Asta dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii Animalelor OIE) a raportat ca au fost depistate recent cazuri de.

60.000 de asistenti medicali generalisti din Romania pot participa la un program de perfectionare recunoscut in UE

Aproximativ 60. 000 de asistenti medicali generalisti din Romania, absolventi ai invatamantului postliceal si ai invatamantului superior pana la 1 ianuarie 2007, pot participa, din aceasta toamna, la un program de completare si perfectionare a formarii.

Marea Britanie: Numarul nou-sositilor proveniti din Romania si Bulgaria s-a dublat, intr-un an

Numarul persoanelor nou-sosite in Marea Britanie provenite din Romania si Bulgaria s-a dublat intr-un an, ajungand de la 12. 000 la 28. 000, potrivit unor date publicate ieri la Londra de Biroul National de Statistica ONS), relateaza AFP.

Volksbanken AG - pierderi semestriale de 186 de milioane de euro, din cauza diviziei din Romania

Grupul bancar austriac Volksbanken AG oVAG) a anuntat ieri ca in primele sase luni ale acestui an a inregistrat pierderi de 185,8 milioane de euro, fata de 55,7 milioane euro in perioada similara a anului trecut, in principal din cauza diviziei din Romania VB RO), care trebuie vanduta pana la sfarsitul lui 2015, transmite APA, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )