Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce iPhone 6 va fi cel mai dorit telefon si Galaxy Alpha nu schimba cu nimic asta

Playtech Playtech,
De ce iPhone 6 va fi cel mai dorit telefon si Galaxy Alpha nu schimba cu nimic asta

In septembrie, Apple lanseaza iPhone 6. Tot atunci, Samsung lanseaza Galaxy Alpha, un telefon construit un pic altfel fata de toate de pana acum. in zgomotul canibalizarii pietei Android, Apple a ramas aceeasi companie de interes. Samsung nu, nici altii. in urma cu sapte ani, conceptul de smartphone modern era definit de Apple. intre timp, companii precum Samsung, Lenovo sau Huawei au inceput sa se remarce si sa produca milioane de telefoane si miliarde de dolari. Totusi, Samsung pare o []. continuă pe Playtech

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

BlackBerry Passport cel mai bun telefon cu tastatura fizica [VIDEO]

BlackBerry se chinuie sa fie o firma relevanta in peisajul dispozitivelor mobile. Nu putem sa nu apreciem faptul ca raman originali. BlackBerry Passport e un dispozitiv cu tastatura fizica si un ecran patrat, pentru oamenii de afaceri. Acum, putem vedea inca un video in care apare si-si arata calitatile. Retailerul de telefoane mobile din Marea Britanie, Carphone Wearhouse, a publicat din greseala un video hands-on cu telefonul, in care putem vedea tastatura ciudata si revolutionara la lucru. Spre deosebire de [].

Sharp a lansat in Japonia poate cel mai interesant telefon al anului

Pe langa Sony, Sharp este un alt producator de telefoane din Japonia. Mai nou, are doua modele Aquos Crystal si sunt impresionante prin design. in plus, vor fi disponibile dincolo de granita Japoniei. Spre finalul lunii august vin in Statele Unite ale Americii.

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

Cel mai bun taiertor de lemne din Romania este un bihorean

A dovedit ca are forta, abilitate, precizie si concentrare. Este voorba despre bihoreanul Csongor Nagy care s-a dovedit a fi cel mai bun taietor de lemne de la Campionatul National al Taietorilor de Lemne, desfasurat la Arad.

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

Dosarele intunecate ale lui Dinu Patriciu. Rompetrol, cel mai rasunator proces

Sapte ani de zile Dinu Patriciu a fost tarat prin tribunale in cel mai rasunator proces - Rompetrol. A fost retinut si interogat timp de 40 de ore, iar la final judecatorii au decis ca nu sunt probe suficiente.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Gisele Bundchen, pentru a opta oara cel mai bine platit supermodel. Afla cat a castigat anul trecut

Succes dupa succes pentru Gisele Bundchen. Frumoasa a fost numita, pentru a opta oara consecutiv, cel mai bine platit supermodel. Brazilianca, in varsta de 34 de ani, a castigat anul trecut, potrivit Forbes, si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )