Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone 6S va oferi viteze mai bune de navigare pe Internet

Playtech Playtech,
iPhone 6S va oferi viteze mai bune de navigare pe Internet

O noua zi, un nou zvon despre iPhone 6S. De data aceasta, aflam ca viitorul smartphone al Apple va fi unul dintre cele mai performante telefoane cand vine vorba de vitezele cu care utilizatorii vor putea naviga pe Internet. Potrivit unor informatii scapate de China Mobile, iPhone 6S va veni cu o imbunatatire semnificativa a [] iPhone 6S va oferi viteze mai bune de navigare pe Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO]

HTC crede ca One M9 face poze mai bune decat iPhone 6, iar noile reclame au rolul de a ne convinge de acest lucru. Nu mai este un secret pentru nimeni: HTC One M9 a dezamagit,iar toate sursele confirma acest lucru. Tocmai din aceasta cauza, probabil, taiwanezii fac eforturi considerabile pentru a demonstra superioritatea telefonului [] in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane cu baterii mari

Daca te miri ca telefonul tau foarte scump si foarte inteligent nu are o autonomie prea mare, trebuie sa stii ca ea este dependenta de capacitatea bateriei. Daca vrei o autonomie cat mai mare, exista telefoane pe care sa le alegi si care sa te multumeasca. Telefoanele cu baterii mari sunt mai populare ca niciodata, [] Cele mai bune telefoane cu baterii mari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Rezultate Bacalaureat 2015 Dolj. Reactiile elevilor, dupa aflarea rezultatelor: Ma asteptam sa obtin o note mai bune, dar este bine ca am promovat

Rezultate Bacalaureat 2015. Primele rezultate la BAC 2015 afisate marti - 7 iulie. Rata de promovabilitate in judetul Dolj este de 60,48%, cu aproximativ 5 procente mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Cele mai bune filme de urmarit de Ziua Independentei SUA VIDEO

Pe 4 iulie, americanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Independentei cu burgeri, hot dog sau cu o iesire pe plaja. Site-ul Entertainment Weekly propune o alternativa de la ritmul obisnuit al sarbatorii si indeamna pe oricine sa se bucure de un film prin care sa inteleaga mai bine semnificatia zilei.

Cele mai bune argumente pentru a-ti convinge copilul sa mearga la gradinita si sa depaseasca frica separarii de parinti - sfaturile psihologilor

Una dintre cele mai mari probleme care le dau batai de cap parintilor ai caror micuti pornesc la gradinita este teama copiilor de separare. Plansul, durerile inchipuite de burtica si santajul emotional sunt doar cateva din strategiile la care micutii apeleaza pentru a-si convinge parintii sa-i tina acasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )