Libnet.ro
UNICEF

07:30

IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Afacerilor Externe MAE) sa precizeze ce demersuri a facut pe langa Guvernul britanic si pe langa Home Office pentru a stopa valul manifestarilor xenofobe impotriva cetatenilor romani din Marea Britanie si sa sporeasca demersurile in acest sens. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul britanic promite masuri pentru combaterea valului de incidente xenofobe inregistrat dupa Brexit

Premierul britanic David Cameron a promis miercuri ca va lua masuri pentru combaterea valului de incidente xenofobe inregistrat dupa votul prin care compatriotii sai au decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Comunitatile musulmane si est-europene au raportat inmultirea unor astfel de incidente pe teritoriul Marii Britanii, in urma campaniei pro-Brexit in care imigratia a jucat un rol-cheie. Politia a anuntat ca numarul acestor incidente raportate online a crescut cu 57%.

Masuri pentru implementarea proiectelor de importanta nationala in domeniul gazelor naturale

Guvernul va stabili, printr-o Ordonanta de Urgenta, unele masuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanta nationala in domeniul gazelor naturale, conform unui proiect postat, ieri, pe site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Guvernul a luat masuri pentru rambursarea cheltuielillor pentru unele proiecte europene care au fost temporar suspendate la plata

Guvernul a completat marti cadrul legal astfel incat sa poata fi rambursate/platite cheltuielile aferente contractelor de finantare incheiate din fondurile europene aferente exercitiului financiar 2007-2013, pentru care a fost infirmata suspiciunea de frauda dupa investigatii ale DLAF, OLAF, ANI, DNA sau structurilor de control din cadrul autoritatilor de gestionare a fondurilor sau pentru care erau in derulare procese penale/civile in instanta. Masurile au fost luate de Guvern printr-o ordonanta de urgenta adoptata marti, se arata intr-un comunicat.

Masuri pentru plata cheltuielilor la proiecte care au fost temporar suspendate la plata

Guvernul a completat astazi cadrul legal astfel incat sa poata fi rambursate/ platite cheltuielile aferente contractelor de finantare incheiate din fondurile europene aferente exercitiului financiar 2007 - 2013, pentru care a fost infirmata suspiciunea de frauda dupa investigatii ale DLAF, OLAF, ANI, DNA sau structurilor de control din cadrul autoritatilor de gestionare a fondurilor sau pentru care erau in derulare procese penale sau civile in instanta, informeaza un comunicat al Guvernului.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere autonomie sporita pentru capitala britanica

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a cerut astazi autonomie sporita pentru capitala britanica in urma referendumului privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Firea cere sprijinul Guvernului pentru problema RADET: Trebuie 3,5 milioane de euro pentru reparatii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat marti sprijinul Guvernului pentru problema RADET. Potrivit lui Firea, este nevoie de 3,5 milioane de euro pentru reparatii. Stire in curs de actualizare. n.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )