Libnet.ro
UNICEF

09:30

Irak: 16 membri ai unui fan-club Real Madrid au fost ucisi intr-un atentat terorist (VIDEO)

B1 B1,
Irak: 16 membri ai unui fan-club Real Madrid au fost ucisi intr-un atentat terorist (VIDEO)

16 membri ai unui fan-club Real Madrid au fost ucisi si alti 20, raniti, dupa ce un grup de combatanti ai ISIS au deschis focul in localitatea irakiana Samarra, aflata la 125 de kilometri de Bagdad,. continuă pe B1

Teroristii Statului Islamic, atac asupra sediului unui fan club Real Madrid

Teroristii apratinand organizatiei Stat Islamic ISIS au lovit joi noaptea si fotbalul, atacand un sediu al unui fan club al Realului din Irak si ucigand 16 persoane. Alti 20 de oameni sunt grav raniti. Atentatorii au folosit arme automate, iar doi dintre ei au fost sinucigasi, detonand centuri cu explozibili pe care le aveau asupra lor.

Teroristii ISIS au distrus un fan-club Real Madrid. 16 oameni au fost ucisi, 20 raniti

Potrivit cotidianului spaniol AS, un grup terorist ISIS a ucis 16 membri ai unui fan-club Real Madrid din Samarra, o localitate aflata la 125 de km nord de capitala Bagdad. Alte 20 de persoane sunt ranite, multe.

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2404 seconds )