Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irak: Al doilea oras ca marime din tara, ocupat de insurgenti

România Liberă România Liberă,
Irak: Al doilea oras ca marime din tara, ocupat de insurgenti

Insurgentii au preluat, marti, controlul asupra orasului Mosul, al doilea ca marime din Irak, au anuntat oficialii, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Irak: Insurgentii au preluat controlul asupra Mosul, al doilea oras ca marime din tara

Insurgentii au preluat, marti, controlul asupra orasului Mosul, al doilea ca marime din Irak, au anuntat oficialii, citati de AFP. Mosul este al doilea oras din Irak care a ajuns integral pe mana rebelilor, dupa.

Mosul, al doilea oras ca marime din Irak, a cazut in mana insurgentilor

Militantii irakieni au luat cu asalt orasul Mosul, al doilea oras ca marime dupa Bagdad, informeaza AFP, citand surse oficiale. Sute de persoane inarmate au intrat pe parcursul noptii in localitate si au.

Timisoara, al doilea oras al tarii care va avea o linie de metrou

Timisoara ar putea deveni al doilea oras al tarii, dupa Bucuresti, care sa aiba o linie de metrou, anunta Timis Online.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele alegerilor europarlamentare pentru fiecare oras si comuna din Romania. Vezi cum s-au impartit voturile partidelor in toata tara

Alegerile eurparlamentare au trecut, iar rezultatele pe tara si la nivel de judet au fost publicate mai peste tot. Rezultatele la nivelul fiecarei comune si a fiecarui oras, insa, sunt mai putin cunoscute. HotNews. ro si HistoryMaps. ro va propun o harta interactiva cu rezultatele fiecarui partid in toate unitatile administrativ teritoriale UAT-uri) din tara. Vezi unde a castigat PSD-ul si in ce comune sau orase a fost depasit de PNL, PDL sau PMP.

Operatiune de salvare dramatica in Germania: Un barbat a cazut in cea mai adanca pestera din tara

O echipa de interventie incearca sa salveze un barbat in varsta de 52 de ani, ranit dupa ce a cazut intr-o pestera cu o adancime de 1000 metri din Germania, o operatiune care ar putea dura mai multe zile, relateaza BBC. Potrivit presei germane, barbatul este unul dintre cercetatorii care au descoperit pestera in urma cu cativa ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )