Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iran: Peste jumatate din candidatii inscrisi pentru alegerile legislative au fost respinsi

România Liberă România Liberă,
Iran: Peste jumatate din candidatii inscrisi pentru alegerile legislative au fost respinsi

Doar 4. 700 de candidati din cei aproximativ 12. 000, inscrisi pentru alegerile legislative de la 26 februarie din Iran, au fost aprobati de Comisia Centrala de Supraveghere, aflata in subordinea Consiliului Gardienilor Constitutiei Printre cei respinsi se afla numeroase personalitati ale taberei reformatoare sau critici la adresa puterii. continuă pe România Liberă

PSD isi alege candidatii pentru alegerile din 2016

Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, sambata, la Piatra Neamt, urmand sa-si stabileasca listele de candidati pentru alegerile locale, dupa cum a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, el a precizat ca in cadrul sedintei va fi desemnat coordonatorul national al campaniei PSD pentru 2016.

Guvernatorul provinciei Sichuan din China, anchetat pentru coruptie si abuz de putere

Guvernatorul provinciei Sichuan din China, anchetat pentru coruptie si abuz de putere.

UPDATE: Cand isi va alege PSD candidatii pentru alegerile din 2016

30: PSD va definitiva listele de candidati pentru fiecare localitate, precum si listele de consilieri locali si judeteni, in prima parte a lunii febraurie, a anuntat, sambata, Liviu Dragnea, anuntand si ca secretarul general al partidului, Marian Neacsu, va coordona campania electorala la locale.

Raport: Primii 62 cei mai bogati oameni din lume detin cat jumatate din locuitorii planetei

Primii 62 de bogati ai lumii detin aproximativ la fel de mult cat jumatate din populatia lumii, a aratat organizatia nonguvernamentala Oxfam intr-un raport publicat luni.

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin and Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o persoana in schimbul interventiei sale pe langa un primar in vederea efectuarii unor plati.

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )