Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul va cumpara, saptamana viitoare, 114 avioane Airbus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul va cumpara, saptamana viitoare, 114 avioane Airbus

Iranul va semna saptamana viitoare un contract privind achizitionarea a 114 avioane de pasageri de la constructorul aeronautic european Airbus, cu ocazia unei vizite la Paris a presedintelui iranian Hassan Rouhani, a declarat duminica ministrul iranian al Transporturilor, Abbas Akhoundi, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Iranul va cumpara 114 avioane de tip Airbus

Iranul va achizitiona 114 avioane de tip Airbus, contractul urmand sa fie semnat in timpul vizitei pe care presedintele iranian, Hassan Rouhani, o va efectua in Franta.

Iranul investeste miliarde de dolari in transporturi

Iranul va face o cere de achizitie a 114 avioane Airbus cu ocazia vizitei pe care presedintele acestei tari, Hassan Rohani, o va efectua miercuri in Franta, acesta fiind primul anunt comercial de anvergura dupa ridicarea sanctiunilor internationale odata cu intrarea in vigoare a acordului in domeniul nuclear, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Horoscop saptamana 25 - 31 ianuarie. Mihai Voropchievici, despre ce ne asteapta saptamana viitoare

Numerologul Mihai Voropchievici a facut, sambata, la Adevaruri ascunse, cateva previziuni pentru saptamana viitoare, pentru toate cele 12 zodii. Ce ne asteapta saptamana viitoare, aflati din clipul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )