Libnet.ro
UNICEF

15:30

Irina-Camelia Begu a ajuns in sferturile turneului de la Charleston, dupa retragerea Ekaterinei Makarova

B1 B1,
Irina-Camelia Begu a ajuns in sferturile turneului de la Charleston, dupa retragerea Ekaterinei Makarova

Irina Irina Camelia Begu a ajuns in sferturile turneului de la Charleston, dupa ce adversara sa, Ekaterina Makarova, a fost nevoita sa se retraga din cauza unor probleme stomacale, infomeaza Mediafax. in aceste. continuă pe B1

Irina-Camelia Begu, in sferturi la Charleston, dupa retragerea Ekaterinei Makarova

Jucatoarea Ekaterina Makarova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 2, s-a retras din cadrul turneului de la Charleston, din cauza unor probleme stomacale, astfel ca adversara ei din optimile de finala, Irina Camelia.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la Charleston

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA si favorita 13, s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston SUA), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, potrivit Mediafax.

Irina-Camelia Begu, calificata in optimi la Charleston. Viitoarea adversara, Ekaterina Makarova

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile turneului de la Charleston Statele Unite ale Americii), dupa ce a trecut de Iaroslava Svedova din Kazahstan.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA si favorita 13, s-a calificat in turul doi la turneul de la Charleston SUA), informeaza Mediafax. Begu a trecut in runda inaugurala de Laura Siegemund.

Irina Begu si-a aflat adversara din sferturile turneului de la Charleston

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, calificata fara meci in sferturi la Charleston SUA) dupa abandonul rusoaicei Ekaterina Makarova, si-a cunoscut joi adversara din turul urmator.

Pe cine va intalni Irina Begu in sferturi, la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, informeaza Mediafax.

Angelique Kerber, adversara Irinei Begu in sferturi la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, potrivit Mediafax.

WTA Charleston: Irina Begu, Mona Barthel si Zhang Shuai, in turul doi (Rezultatele zilei)

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Charleston. In aceeasi faza au ajuns Mona Barthel, Lauren Davis, Lucie Hradecka, Zhang Shuai si Donna Vekic. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Charleston: Begu a scapat de Makarova si s-a calificat in sferturi

Irina Begu, cap de serie 13, s-a calificat in sferturile turneului Premier de la Charleston, dupa ce a beneficiat de abandonul rusoaicei Ekaterina Makarova, a doua favorita a turneului.

Irina Begu, eliminata in primul tur la dublu, la Charleston

Perechea Irina-Camelia Begu/Arantxa Parra Santonja Romania/Spania) a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Charleston SUA), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )