Libnet.ro
UNICEF

21:00

Irinel Columbeanu, adevarul despre cuceririle din SUA

Antena3 Antena3,
Irinel Columbeanu, adevarul despre cuceririle din SUA

Aflat in SUA pentru doua saptamani, unde si-a dus fiica sa-si intalneasca mama, Irinel Columbeanu nu a pierdut deloc timpul. S-a fotografiat mereu in compania unor domnisoare frumoase, dornice, la randul lor, de celebritate. continuă pe Antena3

Monica Gabor i-a facut scandal lui Irinel Columbeanu in America

Irinel Columbeanu si-a calcat pe inima si a plecat in America, alaturi de fetita lui. Daca nu vine muntele la Mohamed, se duce Mahomed la munte, ar spune omul de afaceri care si-a luat copila de.

Bursele europene si americane, impulsionate de evolutia pietei muncii din SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent vineri, dupa ce autoritatile americane au anuntat date din care rezulta imbunatatirea situatiei de pe piata muncii din SUA cresterea numarului angajarilor).

Adevarul despre femeia condamnata pentru o bucata de cascaval. Era experta in furtul din supermarketuri, iar bunurile erau ascunse sub rochie

Condamnarea la 3 ani cu inchisoare a unei unei femei pentru furt dintr-un supermarket, care ar fi luat doar o bucata de cascaval, a fost folosita de postul Antena 3 pentru a-i cere presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, gratierea acesteia. Potrivit sentintei, Gheorghita Iordache mai fusese condamnata pentru furt, avea mai multe sanctionari pentru furt din magazine, se sustrasese cercetarilor si a furat mai multe bunuri.

Un vasluian, senior director la gigantul software Adobe din SUA

Fost olimpic la Informatica si absolvent al Colegiului Anghel Rugina din Vaslui, Alexandru Costin a fost recrutat de gigantul american Abobe, urmand sa ocupe o functie de senior director pentru servicii online la sediul central din SUA.

Imaginea zilei: Fotografia-simbol de la protestele din SUA (FOTO, VIDEO)

Protestele pentru drepturile persoanelor de culoare din Statele Unite si-au gasit un nou simbol. in timpul manifestatiilor din Louisiana, o femeie pasnica imbracata intr-o rochie de vara a fost.

Cetateni din SUA si Israel cer daune de un miliard de dolari din partea Facebook, pe motiv ca reteaua este folosita de teroristi

Rude ale unor victime israeliene si americane in urma atacurilor palestiniene au demarat luni la New York o actiune in justitie impotriva retelei de socializare Facebook, pe motivul ca aceasta din urma este folosita si de gruparea islamista Hamas.

Fiscul din SUA investigheaza transferul de active Facebook in Irlanda

Autoritatea fiscala din Statele Unite Internal Revenue Service - IRS) investigheaza compania americana Facebook Inc. pentru ca ar fi subestimat cu miliarde de dolari valoarea proprietatii intelectuale transferate in Irlanda, reducand in mod incorect obligatiile sale financiare, potrivit Reuters.

Gigi Becali, despre protestele din penitenciare: Conditiile sunt grave, dar cel mai grav e ca pe un barbat nu il lasi sa se duca acasa langa nevasta lui. Un barbat care a stat fara femeie doi ani este un caine distrus, un animal (VIDEO)

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre protestele care au loc in mai multe penitenciare din tara. Latifundiarul sustine ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )