Libnet.ro
UNICEF

08:30

Isarescu: Daca actionarii bancilor cu capital grecesc din Romania ar dori sa-si retraga capitalul peste noapte, si-ar pierde dreptul de vot

Adevărul Adevărul,
Isarescu: Daca actionarii bancilor cu capital grecesc din Romania ar dori sa-si retraga capitalul peste noapte, si-ar pierde dreptul de vot

Actionarii eleni nu au niciun interes sa-si retraga capitalurile din subsidiarele romanesti, intrucat ar pierde dreptul de vot, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Ce trebuie sa stie clientii bancilor cu capital grecesc din Romania

Operatiunile bancilor cu capital grecesc prezente in Romania nu sunt limitate, unitatile acestor institutii de credit nu sunt inchise si nu sunt implementate politici de control de capital. De asemenea, posesorii de carduri emise de bancile cu capital grecesc de pe piata locala pot efectua plati la comercianti si retrageri de numerar de la bancomate.

Isarescu: Bancile romanesti cu capital grecesc nu sunt dependente de finantarea de la bancile mama

Restrictiile de retragere din depozitele la bancile din Grecia nu se aplica si bancilor romanesti cu capital grecesc, a transmis Guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Isarescu: Actionarii bancilor cu capital grecesc nu au interes sa-si retraga investitiile

Actionarii eleni nu au niciun interes sa-si retraga capitalurile din subsidiarele romanesti, intrucat ar pierde dreptul de vot, iar un asemenea comportament nu este sustenabil avand in vedere ca au .

Mugur Isarescu: Deciziile de la Atena nu se aplica bancilor romanesti cu capital grecesc (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca deciziile luate de bancile din Grecia nu se vor aplica bancilor romanesti cu capital grecesc, deoarece acestea se.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

Mugur Isarescu:Cele 4 banci cu capital elen din Romania au fie cash, fie titluri de stat care pot fi transformate rapid in cash/ Sa strangi economia pana o sugrumi si apoi sa ii dai drumul.. nu arata seriozitate

Incepand cu ora 15, Mugur Isarescu sustine primul briefing de presa de la intrarea Greciei in faliment. Tema principala a briefingului este legata de sedinta de politica monetara care a avut loc la BNR, dar fara indoiala Guvernatorul va raspunde si intrebarilor gazetarilor vizand situatia Greciei si a impactului in regiune a problemelor din Grecia. BNR a mentinut in cea de-a cincea sedinta de politica monetara atat ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 1,75 la suta pe an cat si nivelurile actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in lei si in valuta ale institutiilor de credit. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT conferinta Guvernatorului.

Ghid pentru cele 143 de crame din Romania

Daca ar fi sa va faceti bagajele si sa plecati intr-un tur al cramelor din tara noastra, aveti cel mai bun ghid in cartea recent lansata la Ministerul Agriculturii. Descoperiti astfel amploarea unei adevarate industrii in Cramele din Romania, fiind prezentate 143 de locuri, cu oamenii si istoria lor.

BNR, despre Grexit: Efectele pe piata din Romania sunt secundare

Banca Nationala a Romaniei a luat toate masurile pentru a preveni probleme pe piata romaneasca daca Grecia se va retrage din zona euro, a anuntat purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, intr-o emisiune la B1 TV.

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania: Organele judiciare din Romania ar trebui sa aiba dreptul sa cenzureze legalitatea

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, a declarat miercuri ca organele judiciare din Romania ar trebui sa aiba dreptul sa cenzureze legalitatea si nu oportunitatea.

Gabriel Oprea, despre semnarea acordului cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania: Politica trebuie sa fie despre principii

UNPR a semnat luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania. Gabriel Oprea a declarat, la sediul UNPR, ca am semnat acest acord de colaborare, mai ales ca UNPR si FNPR suntem.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )