Libnet.ro
UNICEF

08:30

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii, sa se dezvolte si Las Fierbinti

B1 B1,
Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii, sa se dezvolte si Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carpati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, spune. continuă pe B1

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii.N-ai cum sa dezvolti alte zone daca treci pe serpentine prin Carpati

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, Bucurestiul fiind pregatit sa treaca la euro, dar este tras in jos de Las Fierbinti, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, relateaza Mediafax.

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii. Bucurestiul, tras in jos de Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trecei Carapatii, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cele cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine. Bucurestiul este pregatit sa treaca la euro, dar este.

VIDEO Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand vom avea o autostrada care sa strabata Carpatii

Majorarea accizei la carburanti a reprezentat principala presiune asupra inflatiei in al doilea trimestru, a declarat miercuri Guvernatorul BNR la prezentarea Raportului privind inflatia. BNR a redus luni prognoza de inflatie, de la 3,3% la 2,2% pentru acest an si de la 3,3% la 3% pentru 2015, si a anuntat prognoze privind rata medie a inflatiei de 1,4% in acest an si 2,4% anul viitor. Mugur Isarescu a vorbit si despre starea economiei in context regional, spunand ca Romania va intra in zona euro cand vom avea o autostrada care sa strabata Carpatii. Vezi in text inregistrarea conferintei de miercuri a Guvernatorului Isarescu.

Evolutie sub estimari pentru industria serviciilor din zona euro

Industria serviciilor din zona euro a crescut sub asteptari luna trecuta, evolutie care alimenteaza temerile legate de perspectivele de redresare economica a regiunii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )