Libnet.ro
UNICEF

06:00

PC isi alege astazi conducerea. Daniel Constantin nu are adversar la sefia partidului

Adevărul Adevărul,
PC isi alege astazi conducerea. Daniel Constantin nu are adversar la sefia partidului

Partidul Conservator PC) organizeaza sambata un congres extraordinar pentru a-si alege o noua conducere. Daniel Constantin este singurul care candideaza pentru functia de presedinte al PC. continuă pe Adevărul

UPDATE PC isi alege astazi conducerea. Ponta, la Congres: Am o invidie pe domnul Voiculescu, Basescu il uraste mai mult

Partidul Conservator PC) organizeaza sambata un congres extraordinar pentru a-si alege o noua conducere. Daniel Constantin este singurul care candideaza pentru functia de presedinte al PC.

Partidul Conservator isi alege noua conducere: Daniel Constantin, singurul candidat pentru functia de presedinte

Partidul Conservator isi alege o noua structura de conducere sambata, la Romexpo, urmand sa fie alesi presedintele, presedintele executiv, prim-vicepresedintele si secretarul executiv al partidului. Pentru.

Congres PC. Presedintele Daniel Constantin a fost reconfirmat in functie

Partidul Conservator isi alege o noua structura de conducere azi, la Romexpo, urmand sa fie alesi presedintele, presedintele executiv, prim-vicepresedintele si secretarul executiv al partidului.

INTERVIU cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Ce cauta ministrul Dragnea si baronii locali in controlul fondurilor de la agricultura. Ce isi cumpara Romania de cei 8 miliarde de euro de la Bruxelles. Ce au facut strainii cu dreptul de a cumpara

Ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin PC), a sustinut, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca interferenta ministrului Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea PSD), in absorbtia fondurilor europene gestionate de el va consta in primirea de proiecte si o evaluare primara, insa tot Ministerul Agriculturii va avea cel mai greu cuvant de spus. Constantin a mai explicat si schimbarea de abordare privind modul in care vor fi alocati banii europeni in Programul National de Dezvoltare Rurala, 2014-2020, care va avea o finantare europeana de 8,015 miliarde de euro, la care se adauga 2 miliarde de euro din resurse nationale.

VIDEO INTERVIU cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Ce cauta ministrul Dragnea si baronii locali in controlul fondurilor de la agricultura. Ce isi cumpara Romania de cei 8 miliarde de euro de la Bruxelles. Ce au facut strainii cu dreptul de a cu

Ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin PC), a sustinut, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca interferenta ministrului Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea PSD), in absorbtia fondurilor europene gestionate de el va consta in primirea de proiecte si o evaluare primara, insa tot Ministerul Agriculturii va avea cel mai greu cuvant de spus. Constantin a mai explicat si schimbarea de abordare privind modul in care vor fi alocati banii europeni in Programul National de Dezvoltare Rurala, 2014-2020, care va avea o finantare europeana de 8,015 miliarde de euro, la care se adauga 2 miliarde de euro din resurse nationale. Urmareste interviul in format video.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vine maine sa le spuna argesenilor ca satul romanesc are viitor

Vicepremierul Daniel Constantin, deputat de Arges si ministru al Agriculturii este asteptat maine, 24 aprilie, in Pitesti. la conferinta nationala PNDR 2014-2020 Satul romanesc are viitor.

Replica lui Voiculescu la cererea PNL ca Daniel Constantin sa demisioneze: PNL sa inteleaga ca lupta cu PC, nu cu Constantin

PNL a cerut, vineri, demisia de onoare a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, invocand nepublicarea in Monitorul Oficial, in termenul legal, a normelor de aplicare a Legii privind vanzarea-cumpararea terenurilor agricole din extravilan. in replica, Dan Voiculescu i-a avertizat, sambata, pe liberali ca lupta cu PC, nu cu Daniel Constantin. Deputatul PNL de Alba Dan Simedru a remis, vineri, un comunicat in care preciza ca un fapt grav pe care parlamentarii PNL l-au sesizat saptamana aceasta a fost nepublicarea in Monitorul Oficial, in termenul legal, a normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan.

Presedintele PC, Daniel Constantin, reales in functie la congresul partidului

Presedintele PC, Daniel Constantin, a fost reales in functie pentru urmatorii patru ani, sambata, la Congresul PC. Constantin a primit 2. 695 de voturi pentru. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu.

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a fost reconfirmat in functie

Daniel Constantin a fost reales in functia de presedinte al Partidului Conservator, sambata, in cadulCongresului PC. Constatin a fost reconfirmat pentru un mandat de inca 4 ani, primind 2. 695 de voturi p.

Daniel Constantin a baut vin facut de studentii clujeni si a gustat minciunele la Targul Agraria

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a baut, vineri, bere bruna si vin produs de studenti de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca si a gustat telemea si minciunele, in cadrul unei vizite la Targul Agraria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )