Libnet.ro
UNICEF

21:30

Islanda s-a calificat istoric in optimile EURO 2016. Reactia comentatorului face senzatie pe internet

Antena3 Antena3,
Islanda s-a calificat istoric in optimile EURO 2016. Reactia comentatorului face senzatie pe internet

Islanda s-a calificat istoric in optimile de finala ale EURO 2016 dupa o victorie in ultima secunda cu Austria, scor 2-1, intr-un meci din Grupa F. La prima participare la turneul final, islandezii obtin calificarea. continuă pe Antena3

Germania a invins Irlanda de Nord si s-a calificat in optimile Euro 2016. Polonia va juca cu Elvetia in faza urmatoare.Si Slovacia a acces in ultimele 16 echipe

Selectionata Germaniei s-a calificat in optimile de finala ale Euro 2016, dupa ce a invins Irlanda de Nord, scor 1-0, marti, la Paris, reusind sa castige Grupa C a competitiei. Acest rezultat permite ca si nationala Slovaciei, locul trei in Grupa B, sa acceada in optimi.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Austria 2-1/ Calificare istorica in optimi pentru islandezi

Islanda s-a impus in fata Austriei, scor 2-1, pe Stade de France si s-a calificat de pe locul 2, cu 5 puncte, in optimile Euro 2016. Bodvarsson a deschis scorul pentru islandezi 18'), Schopf a restabilit egalitatea in minutul 60, iar Traustasson a marcat golul victoriei in prelungirile meciului 90+4'). Austriecii au ratat un penalty prin Dragovici 37') si au fost eliminati de la Euro, dupa ce au terminat pe ultimul loc in Grupa F, cu un singur punct. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Austria.

VIDEO Euro 2016 Gestul lui Gerard Pique care a starnit controverse in Spania - A fost sau nu intentionat?

Spania a pierdut surprinzator in fata Croatiei scor 2-1), iar in urma acestei infrangeri va juca in optimile Euro 2016 cu Italia. Dupa meci, comentariile jurnalistilor iberici s-au indreptat destul de mult catre Gerard Pique. Nu insa pentru jocul prestat impotriva croatilor, ci pentru un gest pe care fundasul Barcelonei l-ar fi facut in timpul intonarii imnului tarii sale.

EURO 2016: Cehia - Turcia, scor 0-2. Turcii spera la calificarea in optimi, dupa ce i-a luat fata Albaniei

Meciul dintre Cehia si Turcia s-a incheiat cu scorul de 0-2. Nationala Turciei avea nevoie de aceasta victorie pentru a mai putea spera la o calificare in optimile EURO 2016. Scorul a fost deschis de.

EURO 2016: Cehia - Turcia, scor 0-2. Turcii spera la calificarea in optimi, dupa ce au luat fata Albaniei

Meciul dintre Cehia si Turcia s-a incheiat cu scorul de 0-2. Nationala Turciei avea nevoie de aceasta victorie pentru a mai putea spera la o calificare in optimile EURO 2016. Scorul a fost deschis de.

LIVETEXT Romania - Albania 0-1 (final). Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri. ------------------------Final!!! Romania - Albania 0-1. S0a terminat chinul, hai inapoi in Liga lui MiticaFranta - Elvetia 0-0. Nu ca ar mai contaMin 90+5: Sut Stanciu, iar peste poarta. Deja e redundant sa spun ca-i peste poartaMin 90+4: Ooo, pasa la portar de la Dragos Grigore :) Asta spune totMin 90+3: Inca o ocazie Albania, prinde Tatarusanu o reluare cu capul. Torje ia galben 10 secunde mai tarziu. Jucatori care au stralucit prin mediocritateMon 90+2: Albania nu ne-a mai dat mingea de vreo 3 minute, acum au lovitura liberaMin 90+1. Avem 5 minute de prelungiri, dar ar fi o mare nedreptate pentru albanezi sa-i egalam. Nivelul Romaniei a fost cel mai slab pe care l-am vazut in ultimii 20 de aniMin 89: In rarele ocazii cand avem mingea o aruncam englezeste pentru jucatorii de atac care le ajung albanezilor la brau. Se prefigureaza o istorica rusineMin 88: Albania inca un contra-atac periculos, Tatarusanu prinde centrarea. Min 87: Ocazie mare pentru Albania din corner, cap puternic pe langaMin 87: Suntem in degringolada totala, Abrashi a tras in blocaj de la 16 m, acum au cornerUrmareste LIVETEXT de la ora 22. 00 meciul Romania - Albania si, in paralel, scorul de la Franta - Elvetia.

Final de drum: Romania - Albania 0-1. Rusine istorica. Tricolorii pleaca in sfarsit in vacanta si scapa de corvoada Euro 2016

Romania lui Mitica, Gigi, Negoita, Netoiu, Sandu, Bucsaru co si-a aratat duminica seara toate limitarile posibile. Intr-un meci ce se anunta pe viata si pe moarte pentru calificarea in optimile Euro 2016, Romania a pierdut cu 0-1 in fata Albaniei, prima infrangere cu vecinii de la sud intr-un meci oficial. A fost un meci chinuitor, in care gafa inexplicabila a lui Tatarusanu din min. 43 i-a permis lui Sadiku sa inscrie un gol care ne-a turnat plumb in picioare. Echipa Romaniei a aratat ca o colectie de jucatori mediocri, iar rezultatul nu e o surpriza. In celalalt meci al grupei, Franta si Elvetia au facut 0-0 si merg impreuna in optimi. Romania merge acasa, cu un singur punct in trei meciuri.

Euro 2016, meciurile din 22 iunie: Islanda-Austria (19:00), Ungaria-Portugalia (19:00), Italia-Irlanda (22:00), Suedia-Belgia (22:00)

Faza grupelor de la Euro 2016 se incheie miercuri, cu ultima etapa din Grupa E si Grupa F. Ultimele doua meciuri din Grupa F sunt programate de la ora 19:00, Islanda va evolua contra Austriei, iar Ungaria va juca impotriva Portugaliei. De la ora 22:00, se vor disputa ultimele doua partide din Grupa E, Italia-Irlanda si Suedia-Belgia. Meciurile vor fi transmise Live Score la HotNews. ro si in direct la Dolce Sport.

Dramatism maxim la EURO 2016: Portugalia cade pe locul 3 dupa un 3-3 cu Ungaria si dupa un gol in ultimele secunde marcat de Islanda

Grupa F a adus cel mai dramatic final posibil de la EURO 2016, miercuri seara. Portugalia s-a chinuit pentru un 3-3 cu Ungaria, iar la final se afla pe locul 2 in grupa, numai ca Islanda a inscris in ultimele secunde cu Austria, pentru ca nordicii sa ocupe pozitia secunda, iar lusitanii sa cada pe 3! Ronaldo era verde la fata la finalul meciului, la propriu, la fel ca tricoul Portugaliei. Totusi, echipa sa a reusitsa se califice gratie golurilor multe inscrise miercuri seara, chiar daca este la egalitate de puncte cu Albania, Turcia si Irlanda de Nord! .

O victorie cu Albania, esentiala pentru calificarea Romaniei in optimile de finala la Euro 2016 (VIDEO)

O victorie cu Albania este esentiala pentru calificarea baietilor lui Anghel Iordanescu in optimile de finala la Euro 2016. Cu toate acestea, si cu 4 puncte, Romania ar putea pierde calificarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )