Libnet.ro
UNICEF

10:00

ITALIA: Copilul romancei violate de doi militari americani s-a nascut cu grave probleme respiratorii

România Liberă România Liberă,
ITALIA: Copilul romancei violate de doi militari americani s-a nascut cu grave probleme respiratorii

Medicii italieni au demarat o ancheta si incearca sa stabileasca daca agresiunea pe care a suferit-o mama insarcinata in sase luni a produs efecte asupra fatului. Baietelul in varsta de zece zile este la un spital din orasul Vicenza, el avand o greutate foarte mica si insuficienta respiratorie. continuă pe România Liberă

Copilul romancei din Italia violata de doi militari SUA s-a nascut cu grave probleme respiratorii

Romanca din Italia care ii acuza de viol pe doi militari americani a nascut un baiat care are insuficienta respiratorie si o greutate foarte mica, fiind in stare grava. Potrivit ziarului Corriere della Sera,.

Copilul romancei din Italia violata de doi militari SUA s-a nascut cu grave probleme respiratorii

Romanca din Italia care ii acuza de viol pe doi militari americani a nascut un baiat care are insuficienta respiratorie si o greutate foarte mica, fiind in stare grava, iar medicii legisti italieni urmeaza sa stabileasca daca exista o legatura intre agresiune si bolile copilului.

Militari americani, expusi unor arme chimice in Irak dupa 2003

Aproximativ 20 de militari americani au fost expusi unor arme chimice datand din epoca lui Saddam Hussein, iar unii dintre ei au fost raniti, a anuntat miercuri Pentagonul, confirmand informatii dezvaluite de New York Times, relateaza AFP.

Pentagonul confirma: Mai multi militari americani au fost expusi unor arme chimice in Irak dupa 2003

Aproximativ 20 de militari americani au fost expusi unor arme chimice datand din epoca lui Saddam Hussein, iar unii dintre ei au fost raniti, a anuntat miercuri Pentagonul, confirmand informatii dezvaluite de New.

Arme chimice din Irak au afectat militari americani dupa 2003

Circa 20 de militari americani au fost expusi unor arme chimice in Irak, facute in timpul lui Saddam Hussein, iar unii au fost raniti, a precizat miercuri Pentagonul, confirmand informatii dezvaluite de New York Times, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )