Libnet.ro
UNICEF

17:00

Italia: O femeie a murit dupa ce a cazut in mormantul sotului ei

B1 B1,
Italia: O femeie a murit dupa ce a cazut in mormantul sotului ei

O femeie din Italia a murit, in urma cu o saptamana, dupa ce a cazut in mormantul sotului ei, relateaza Rail News24. Antonietta Testa, de 75 ani, a mers la cimitirul din Pompei pentru a curata. continuă pe B1

China: Un copil a murit dupa ce un profesor i-ar fi cerut sa se arunce de pe cladire pentru ca nu si-a facut tema

Un copil de 10 ani din China a murit dupa ce s-ar fi aruncat de pe o cladire la cererea unui profesor, drept pedeapsa ca nu si-ar fi facut tema, relateaza AFP. Baiatul ar fi avur de redactat o scrisoare.

Cel putin doua persoane au murit dupa EXPOLOZIA unei grenade intr-un tribunal din Rusia

Ministerul de Interne rus a comunicat ca cel putin doua persoane au fost ucise, vineri dimineata, dupa ce o grenada ofensiva a explodat in incinta unui tribunal din orasul Kurgan. Reprezentantii fortelor de.

Buzau: Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu o masina furata

Un barbat de 34 de ani, agent de paza la o firma din Buzau, a murit, joi noapte, dupa ce s-a rasturnat cu o masina pe care a furat-o din curtea societatii. Acesta a plecat la drum fara permis, iar la iesirea.

Viviane Reding reia declaratiile despre Romania: E nevoie de noi mecanisme de aparare a statului de drept, dupa crize precum cea din Romania

Comisarul pentru Justitie, Viviane Reding, a declarat, luni, ca CE are nevoie de noi mecanisme de aparare a statului de drept, dupa ce in ultimii ani au aparut diverse probleme in acest sens, precum criza constitutionala din Romania, din 2012, sau chestiunea romilor din Franta, in 2010, relateaza Mediafax. Declaratiile sale vin dupa interviul acordat in week-end prestigiosului ziar german Die Zeit, in care vicepresedintele Comisiei Europene a mentionat Romania printre statele membre in care statul de drept este pus in pericol sau de-a dreptul incalcat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )