Libnet.ro
UNICEF

15:00

Italia: Mai multe proteste antiguvernamentale, incheiate cu incidente violente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia: Mai multe proteste antiguvernamentale, incheiate cu incidente violente

Numeroase incidente s-au produs ieri, dupa ce sute de manifestatii au fost organizate in Italia de catre opozantii guvernului, afiliati miscarii protestatare forconi, relateaza presa italiana. continuă pe Ziarul Bursa

Incidente violente in Italia, in urma unor proteste antiguvernamentale

Mai multe incidente s-au produs, luni, dupa ce sute de manifestatii au fost organizate in Italia de catre afiliati ai miscarii protestatare forconi, relateaza AFP. Torino a fost paralizat de mai multe.

Mii de oameni s-au luat la bataie cu politistii in mai multe orase din Italia

Batai in strada in Italia! Mii de oameni s-au luat la bataie cu politistii in mai multe orase din Peninsula. Italienii au iesit in strada in marile orase pentru a cere demisia Guvernului, nemultumiti.

Veste REA din partea meteorologilor. Ce se intampla azi in mai multe zone din tara

Meteorologii au dat o avertizare now casting de vreme rea pentru mai multe zone din tara. Aici vantul va sufla cu putere, viscolind zapada:.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara. Porturile de la malul Marii Neagra au fost inchise

Mai multe judete dim tara se afla, marti dimineata, sub avertizare de Cod galben de vant. Totodata, toate porturile de la malul Marii Neagra au fost inchise din cauza vantului care bate cu putere.

UPDATE Informare de vant puternic emisa pentru mai multe zone din tara. Porturile de la Marea Neagra, inchise

Meteorologii au emis, marti dimineata, o informare de vant puternic valabila pana in aceasta seara la ora 20. 00 pentru mai multe zone din tara. De asemenea, pana la ora 14. 00, Dobrogea este sub Cod galben de vant, iar toate porturile de la malul Marii Neagra sunt inchise.

225 perchezitii DIICOT, in mai multe judete. Anchetatorii cauta traficanti de bijuterii.

225 de perchezitii domiciliare au loc, marti dimineata, in mai multe judete din tara. Anchetatorii vizeaza distrugerea unei retele de contrabandisti de bijuterii. Gruparea este formata din 91 de persoane. Pana in prezent au fost confiscate 60 kg de aur. Actiunea este una de mare amploare, pentru destructurarea retelei au actionat politisti de la Combaterea Criminalitatii Organizate, Garda de Coasta, DGIPI, SRI si procurorii DIICOT. Procurorii D. T - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au .

INFOTRAFIC. Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri din tara.

In mai multe zone din tara vremea s-a inrautatit. Astfel, politia le reaminteste conducatorilor auto ca au obligatia ca pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei sa echipeze autovehiculele cu anvelope de iarna. Citeste si: Avertizare de ninsori si viscol pentru zonele montane In cazul autovehiculelor de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehicululelor de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al .

METEO Avertizare de vant puternic emisa pentru mai multe judete din tara

Mai multe avertizari de Cod galben de vant au fost emise, duminica dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit acestora, in unele zone vantul va depasi la rafala 60 70 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

UPDATE VIDEO Dobrogea si trei judete, sub Cod galben de vant. in mai multe judete din tara ninge

Dobrogea si judetele Botosani, Iasi si zona de munte a judetului Gorj se afla, duminica, sub avertizare de Cod galben de vant care ar putea atinge la rafala 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in mai multe judete din tara ninge, iar la Paltinis si Balea Lac stratul de zapada masoara deja 61 de centimetri.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete.

Meteorologii au transmis o avertizare nowcasting cod galben pentru mai multe judete din tara, unde vantul atinge la rafala 60-70 de kilometri pe ora. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, pana la ora 11. 15, in judetele Harghita, Covasna si Brasov, dar si in zonele de munte se vor semnala intensificari ale vantului ce vor depasi local 55 de kilometri pe ora si vor atinge la rafala pana la 70 de kilometri pe ora. Citeste si: Cod galben de ninsori si viscol pana duminica. Vezi .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )