Libnet.ro
UNICEF

23:15

Italia: Un muncitor roman a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut de pe un acoperis

B1 B1,
Italia: Un muncitor roman a ajuns de urgenta la spital dupa ce a cazut de pe un acoperis

Un muncitor roman, care efectua lucrari de constructie, a cazut de pe acoperisul unei structuri pe o baza de beton, in Italia. La fata locului au intervenit propietarii barului, o ambulanta, carabinierii,. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Povestea lui Mamoudou Gassama, eroul care a salvat un copil la Paris; Traian Basescu a anuntat cand va naste fiica sa, Elena; Cantaretul Alexandru Jula, dus de urgenta la spital, dupa ce ar fi suferit un accident vascular

O actrita celebra din America a vizitat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania O cunoscuta actrita americana a vizitat unul dintre cele mai frumoase orase din. Ilie Nastase, acuzat de actuala sotie, aparat de fosta S-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi, o amenda de 2. 300 de lei si imaginea sifonata, insa Ilie Nastase nu a gasit.

A ajuns in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate record de alcool. Barbatul avea 6,3 la mie alcool in sange

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna.

Un baietel a ajuns in coma la spital dupa ce tatal sau ar fi adormit la volan. Un elicopter SMURD a actionat la fata locului

Un baietel in varsta de 8 ani a fost transportat cu un elicopter SMURD, in coma, la un spital din Targu Mures dupa ce tatal sau ar fi adormit la volan. Incidentul s-a petrecut in Bistrita, potrivit unui.

Un galatean a fost adus la spital, dupa o simpla cazatura. Cand au primit analizele de sange, medicii au intepenit Nu am mai vazut niciodata asa ceva!

Un barbat de 40 de ani, din judetul Galati, a fost transportat cu o ambulanta in stare foarte grava la spital, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral. in urma analizelor, s-a stabilit ca barbatul.

Alcoolemie record la Galati: Un barbat a murit dupa ce a ajuns la spital cu 6,3 la mie alcool in sange

UPDATE:Barbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie in sange a murit in spital. Un barbat din Galati au ajuns la spital in stare grava, dupa ce a suferit o lovitura puternica la cap. Numai ca,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )