Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: Premierul Giuseppe Conte, in conflict cu episcopii catolici dupa ce guvernul a mentinut interzicerea slujbelor

B1 B1,
Italia: Premierul Giuseppe Conte, in conflict cu episcopii catolici dupa ce guvernul a mentinut interzicerea slujbelor

Prim-ministrul Giuseppe Conte a fost criticat luni de episcopii catolici italieni si chiar de unii dintre membrii propriului sau cabinet pentru ca a refuzat sa permita desfasurarea slujbelor odata ce. continuă pe B1

Italia, odata epicentrul pandemiei de coronvirus, anunta relaxarea restrictiilor. Premierul Giuseppe Conte a prezentat planul in etape, dar a lansat si un avertisment (VIDEO)

Autoritatile italiene au schitat un plan de relaxare a restrictiilor impuse acum sapte saptamani, cu scopul de a limita raspandirea COVID-19. Premierul Giuseppe Conte a declarat ca primele masuri de relaxare.

Coronavirus: Scolile din Italia se vor redeschide in septembrie, spune premierul Giuseppe Conte

Premierul italian Giuseppe Conte a promis duminica redeschiderea scolilor din tara sa in luna septembrie, subliniind ca o eventuala reluare a cursurilor in timpul verii ar fi pus in pericol sanatatea copiilor, transmit AFP si Reuters, scrie Agerpres.

Pandemia Covid-19. Italia isi redeschide intreprinderile la 4 mai, iar scolile in septembrie, dar nu va primi turisti straini

Italia incepe sa-si deschida fabricile la 4 mai, in cadrul masurlor de iesire din izolare, si preconizeaza sa amane in septembrie intoarcerea la scoala, anunta premierul Giuseppe Conte intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, relateaza Reuters.

in Italia, scolile se redeschid abia in luna septembrie

Seful guvernului de la Roma, premierul Giuseppe Conte, a anuntat, duminica, momentul in care vor fi .

Peste 200.000 de cazuri de coronavirus in Italia. Premierul Conte: Nu sunt conditii pentru a ne intoarce la normalitate

Continua sa scada numarul bolnavilor, potrivit datelor furnizate de Protectia Civila din Italia. Sunt 105. 205 de bolnavi in Italia, cu 608 mai putini fata de luni. Cazurile totale inclusiv decese si vindecari) au ajuns la 201. 505, cu 2. 091 in minus inregistrate in ultimele 24 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )