Libnet.ro
UNICEF

16:30

Italia ridica nivelul de ALERTA dupa atentatele teroriste de vineri

Antena3 Antena3,
Italia ridica nivelul de ALERTA dupa atentatele teroriste de vineri

Italia a anuntat vineri ca a ridicat nivelul de alerta dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit, scrie AFP. Nicio tara nu se afla la adapost, am ridicat nivelul de alerta pentru a atrage atentia unita. continuă pe Antena3

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atentatele teroriste de vineri

Imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste de astazi. Aceste atentate ne arata ca terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti.

Secretarul general al ONU, despre atentatele teroriste: Cei vinovati trebuie sa fie adusi rapid in fata justitiei

Secretarul general si Consiliul de Securitate al ONU condamna atentatele teroriste de vineri din Franta, Kuweit si Tunisia. Cei vinovati de aceste ingrozitoare acte de violenta trebuie sa fie adusi rapid in.

Gorghiu: Atentatele teroriste trebuie condamnate categoric. Omenirea trebuie sa fie unita contra barbariei

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, a postat o reactie pe contul de Facebook fata de recentele atentate comise in Tunisia, Franta si Kuwait. Atentatele teroriste de ieri din Tunisia, Franta si Kuwait trebuie.

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Steaua ridica nivelul jocului si scoate un egal cu Legia

Dupa rusinea suferita in primul amical din Austria, cand a primit cinci goluri de la o echipa nou-promovata in a doua liga din tara valsului, campioana Steaua si-a respectat blazonul contra polonezilor de la Legia Varsovia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )