Libnet.ro
UNICEF

14:30

Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Hotnews Hotnews,
 Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Cainii din armata germana, antrenati pentru a detecta persoanele infectate

Cainii din armata germana vor beneficia de un antrenament special pentru a putea sa detecteze - cu ajutorul mirosului - persoanele infectate cu noul coronavirus, in contextul in care numarul contagierilor a ajuns luni in aceasta tara la 196. 554 de cazuri.

in Germania, persoanele infectate cu Covid vor fi cautate de militari cu cainii

Armata Germaniei colaboreaza cu Universitatea de Medicina Veterinara din Hanovra pentru a antrena ze.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

Ministerul Afacerilor Externe vine cu noi informatii cu privire la tranzitul cetatenilor romani care se indreapta spre Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata Promachonas. in acest sens MAE avert.

Surpriza pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la romana, dupa contestatie

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu a obtinut inca 15 sutimi in plus, in urma recorectarii lucrarii sale la Limba Romana, care a fost initial notata cu 3,60. Prin urmare, liderul PNL, in varsta de 42, de ani nu reuseste sa promoveze bacalaureatul sesiunea aceasta.

Licarire de speranta pentru Dacia: piata care da un impuls constructorului de la Mioveni

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile celor din industria auto. A fost o perioada neagra pentru Dacia, dar acum norii incep sa se risipeasca. Cel putin pe o piata din.

Ce mai buna veste pentru acesti romani care au credite la banci vine chiar astazi. De cand scad dobanzile si ratele

In ciuda perioadei de incertitudine, exista si-o veste buna: e posibila o scadere a ratelor pentru anumiti romani. Mecanismul e destul de simplu. E important de stiut, daca ai rate, cum e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )