Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italian, urmarit pentru trafic de stupefiante, arestat la Turnu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italian, urmarit pentru trafic de stupefiante, arestat la Turnu

Politistii de frontiera aradeni au retinut un cetatean italian, urmarit in Italia pentru trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante si vatamare corporala, care intentiona sa treaca frontiera folosindu-se de un document de identitate falsificat, conform unui comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Un cetatean italian, urmarit in tara sa pentru mai multe infractiuni, prins in Vama Turnu

Un cetatean italian cautat in tara sa pentru mai multe infractiuni, intre care trafic de stupefiante, a fost prins incercand sa iasa din tara prin Vama Turnu, unde a prezentat un document de identitate.

Avocat, arestat pentru trafic de influenta.

Un avocat din baroul Hunedoara ar putea primi ani grei de inchisoare. Radu Chebutiu a fost retinut marti seara de catre procurorii DNA Alba Iulia sub acuzatia de trafic de influenta, iar miercuri Curtea de Apel Alba Iulia a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile. Avocat in Baroul Hunedoara, Chebutiu este acuzat ca ar fi primit suma de 6. 000 de lei si 1. 100 de euro de la un client, pentru a interveni pe langa medicii legisti in vederea obtinerii unui certificat medico-legal care sa .

Avocatul Andrei Gherasim, fiul fostului procuror general Traian Gherasim, retinut pentru trafic de influenta intr-un nou dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus retinerea avocatului Andrei Gherasim, pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita, informeaza Mediafax. in 4 septembrie 2012,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )