Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iulia Albu sare la BEREGATA lui Mihai Bendeac: INCREDIBIL ce a putut sa-i spuna! Tuturor le-a pierit piuitul

B1 B1,
Iulia Albu sare la BEREGATA lui Mihai Bendeac: INCREDIBIL ce a putut sa-i spuna! Tuturor le-a pierit piuitul

Iulia Albu a comentat la celebra ei rubrica Martea Neagra cateva vedete masculine cu mare impact la public. De privirea ei vigilenta nu au scapat nici selfie-urile lui Mihai Bendeac. Chiar daca Iulia a declarat. continuă pe B1

Veste SOC primita de actorul Mihai Bendeac: Avocatul a CONFIRMAT TOTUL...

In ultimul sezon al emisiunii X Factor, actorul Mihai Bendeac a jucat rolul de avocat al concurentilor. Mihai Bendeac si Vlad Dragulin s-au alaturat echipei pentru a cauta factorul X alaturi de.

Ea e iubita secreta a actorului MIHAI BENDEAC: Fanii au fost luati prin surprindere...

Noi speculatii despre relatia dintre Mihai Bendeac si Roxana Vancea au aparut pe retelele de socializare dupa ce actorul a facut publice pe contul de istagram mai multe fotografii. Cei doi au participat recent.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici: Din pacate boala de care sufera actorul MIHAI BENDEAC e fara leac... Ce se intampla de acum inainte...

Mihai Bendeac a marturisit ca se confrunta cu depresia, o boala care a ajuns sa afecteze din ce in ce mai multi oameni. NU sunt ateu! Din contra. Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu.

SCANDAL URIAS in care a fost implicat Mihai Bendeac! Esti un DOBITOC! Ce DECIZIE a luat Antena 1

Mihai Bendeac a avut o reactie transanta dupa ce Bogdan Zolteanu, concurent la iUMOR, l-a acuzat ca isi face meseria doar pentru bani. Ai fost de patru ori si doar o singura data a fost bine pentru ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )