Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, plasat in arest la domiciliu

B1 B1,
Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de casatie si Justitie a hotarat joi ca Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta sa fie plasat in arest la domiciliu, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene, informeaza. continuă pe B1

Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta, plasat in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfarsitul lunii februarie in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de ieri a instantei supreme, transmit surse din presa.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta, plasat in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfarsitul lunii februarie in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a instantei supreme, scrie Mediafax.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta, in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, arestat la sfarsitul lunii februarie in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a iCCJ, potrivit Mediafax.

Iulian Hertanu, plasat in arest la domiciliu

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat in arest la domiciliu, printr-o decizie de joi a instantei supreme. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a judecat joi.

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, eliberat din arestul preventiv

Iulian Hertanu va fi cercetat in arest la domiciliu dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis contestatiile acestuia cu privire la prima decizie prin care ii fusese prelungita arestarea preventiva. De asemenae instanta a stabilit ca si omul de afaceri Vladimir Ciorba sa fie cercetat in arest la domiciliu. Cei doi urmeaza sa fie eliberati din arest, decizia fiind definitiva.

VIDEO Victor Ponta, la intalnirea cu omologii bulgar si sarb: Romania, Bulgaria si Serbia ar trebui sa colaboreze mai mult si sa formeze grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca spera ca intrevedere trilaterala cu omologul sarb Aleksandar Vucic si cel bulgar Boyko Borisov, desfasurata la Craiova, sa fie considerata peste ani un moment istoric in relatiile dintre cele 3 tari. Inseamna ca trecutul sa il lasam in trecut, a declarat Ponta. Premierul a adaugat ca si-ar dori ca Romania, Bulgaria si Serbia pot forma grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad.

DOCUMENTE Liberalii il acuza pe Victor Ponta ca le-a plagiat textul unui proiect de lege pentru care Guvernul a dat aviz negativ

Purtatorul de cuvant al deputatilor PNL, Cristina Pocora, l-a acuzat joi pe premierul Victor Ponta ca a plagiat un text dintr-un proiect de lege, impreuna cu expunerea de motive, depus de liberali la Parlament anul trecut si pentru care guvernul condus de Ponta a dat aviz negativ. Vezi cele doua texte comparate in documentele atasate si in articol.

Catalin Predoiu, atac la premierul Victor Ponta: Pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale

Catalin Predoiu lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta. Premierul-fantoma considera ca Ponta pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale. De asemenea,.

Victor Ponta, despre majorarea preturilor dupa ce Guvernul a redus TVA: Ministrul Agriculturii va discuta cu reprezentantii retailerilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca ministrul Agriculturii va avea o intalnire cu reprezentantii retailerilor privind problema majorarii preturilor la alimente, desi Guvernul a scazut TVA-ul la aceasta.

Victor Ponta, despre majorarea preturilor la alimente dupa ce Guvernul a redus TVA: Ministrul Agriculturii va discuta cu reprezentantii retailerilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca ministrul Agriculturii va avea o intalnire cu reprezentantii retailerilor privind problema majorarii preturilor la alimente, desi Guvernul a scazut TVA-ul la aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )