Libnet.ro
UNICEF

14:30

in iunie, luna de maxim a constructiilor, Romania a avut cea mai abrupta scadere a productiei de cladiri din UE

Adevărul Adevărul,
in iunie, luna de maxim a constructiilor, Romania a avut cea mai abrupta scadere a productiei de cladiri din UE

Romania a avut in iunie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna anterioara, fata de cresteri de 0,7% in zona euro, respectiv 0,8% la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania a avut cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, in iunie

Romania a avut in luna iunie cea mai abrupta scadere din Uniunea Europeana a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna mai. La nivelul zonei euro s-a inregistrat o scadere de 0,7%, in timp ce la.

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut o scadere a lucrarilor de constructii de 2,4% in luna iunie a acestui an, comparativ cu luna mai, cea mai mare din Uniunea Europeana, arata datele prezentate marti de Oficiul european de.

Romania, cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iunie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna anterioara, fata de cresteri de 0,7% in zona euro, respectiv 0,8% la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat.

Astazi ar fi avut loc cea mai grava scurgere radioactiva de la Fukushima

Aproximativ 300 de tone de apa radioactiva e posibil sa se fi scurs dintr-un rezervor al centralei nucleare japoneze de la Fukushima, aceasta presupunandu-se a fi cea mai grava, de la inceputul crizei, potrivit unui anunt oficial, citat de presa internationala.

Sectorul 3 al Capitalei, cea mai bogata oferta imobiliara. Unde sunt cele mai scumpe locuinte

In Sectorul 3 se inregistreaza de cea mai bogata oferta de inchirieri si de vanzari de apartamente din Bucuresti, potrivit datelor furnizate de imobiliare. Net. Din cele 4. 600 de oferte de inchiriere inregistrate in ultima luna, 1. 091 de locuinte au fost din Sectorul 3.

Business Report: Cati bani castiga sotiile sefilor de la Banca Nationala a Romaniei; Gafele care ne-au dus la scumpirea gazelor; Avem cea mai ieftina benzina din UE

Vara a topit pretul asigurarilor CASCO. Atentie la capcane! Fata de luna aprilie a acestui an, cele mai importante societati care vand CASCO au taiat preturile cu 40%, in medie. Pentru cei care nu au o asigurare CASCO, vara pare. Tara care nu va intra niciodata in Uniunea Europeana. Salariul mediu este de 5. 000 de euro, iar somajul aproape inexistent. Daca privesti cu atentie o harta a Uniunii Europene observi cu siguranta o mare absenta in randul celor.

Cea mai inalta cladire din Romania deschisa pentru public

De cateva saptamani, SkyTower si-a deschis portile pentru publicul larg. Timp de aproape 2 luni, pana la sfarsitul lui septembrie, bucurestenii pot urca la etajul 34 al cladirii pentru a vedea orasul de sus. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00 si 18. 00, oricine are sansa sa urce in cea mai inalta cladire din Romania. Vizitatorilor li s-a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Odata ajunsi in SkyTower, acestia isi vor putea face fotografii in cel mai inalt loc din Bucuresti si pot lasa mesaje pe care niste baloane le vor purta in zbor deasupra orasului la finalul seriei de evenimente SkyTower Open Doors. Articol webPR).

Miss Parlament. Cine va fi aleasa cea mai sexy aleasa

Deputatii vor sa afle care este cea mai frumoasa si mai sexy dintre parlamentare, de aceea, au pus la cale un concurs de frumusete care sa desemneze Miss Parlament. Printre favorite la titlu se numara politicieni din garda veche, precum Elena Udrea si Roberta Anastase, dar si proaspata Catalina Stefanescu.

Miss Parlament. Cine va fi aleasa cea mai sexy aleasa, sau ce griji ii mai tulbura pe parlamentari

Deputatii vor sa afle care este cea mai frumoasa si mai sexy dintre parlamentare, de aceea, au pus la cale un concurs de frumusete care sa desemneze Miss Parlament. Printre favorite la titlu se numara politicieni din garda veche, precum Elena Udrea si Roberta Anastase, dar si proaspata Catalina Stefanescu.

New York. Cea mai mare captura de ARME ILEGALE din istoria orasului

19 persoane au fost arestate si 254 de arme de foc recuperate intr-o operatiune ce, in opinia primarului din New York, reprezinta cea mai mare captura de arme din istoria metropolei americane. Nu exista nicio.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )