Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iurie Leanca a chemat oamenii de afaceri italieni sa investeasca in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca a chemat oamenii de afaceri italieni sa investeasca in Republica Moldova

Prim-ministrul Iurie Leanca a participat la Venetia la un for cu tema Oportunitatile de investitii in Republica Moldova. La eveniment au fost prezente peste 50 de companii mari din regiunea Veneto, dar si reprezentanti ai Guvernului de la Roma. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca: Republica Moldova ar putea accepta un compromis privind statutul Transnistriei.

Republica Moldova ar putea accepta un compromis rezonabil referitor la un statut special al Transnistriei, fapt ce ar garanta populatiei din regiune un anumit grad de autoguvernare, a declarat joi premierul moldovean Iurie Leanca, in cadrul Adunarii Generale a ONU, la New York, relateaza PRO TV Chisinau, conform Mediafax. Viziunea Guvernului Republicii Moldova privind solutia finala a conflictului transnistrean) este lipsita de ambiguitate. In primul rand, o solutie cuprinzatoare si .

Iurie Leanca a solicitat retragerea fortelor armate rusesti de pe teritoriul Republicii Moldova

Premierul Iurie Leanca a reiterat, in cadrul discursului cu ocazia celei de 68-a sesiune a Adunarii Generale ONU de la New York, apelul de retragere definitiva a fortelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, in conformitate cu angajamentele internationale corespunzatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )