Libnet.ro
UNICEF

00:08

Jaf armat la o farmacie din Bucuresti: Atacatorul cauta substante halucinogene

B1 B1,
Jaf armat la o farmacie din Bucuresti: Atacatorul cauta substante halucinogene

Un jaf armat a avut loc duminica, la o farmaciei din Bucuresti. Atacatorul le-a amenintat pe farmaciste cu un pistol cu capse si a cerut substante halucinogene. Barbatul a fost retinut de politisti si dus la. continuă pe B1

Jaf armat la o farmacie din Bucuresti

Un jaf armat a avut loc duminica la o farmaciei din zona Mihai Bravu din Bucuresti. Atacatorul le-a amenintat pe farmaciste cu un pistol cu capse si a cerut substante halucinogene, anunta B1 Tv. Potrivit Mediafax, atacatorul a fost prins de politisti la scurt timp dupa incident.

UPDATE Narcomanul care a jefuit o farmacie din Capitala a fost prins. Va fi retinut pentru talharie

Politistii bucuresteni au arestat un barbat care sub amenintarea unei arme cu bile i-a cerut unei farmaciste sa-i dea mai multe substante halucinogene. Atacul a avut loc in aceasta dupa-amiaza la o farmacie de pe Soseaua Mihai Bravu. Din primele cercetari nimeni nu a fost ranit.

Subiectele Zilei: Harta maidanezilor din Bucuresti. Care sunt cele mai periculoase cartiere; Condamnat definitiv pentru coruptie, Adrian Nastase tine prelegeri studentilor la drept; Un politician aradean vrea insolventa parlamentara

Cum schimba lumea Revolutia Gazelor de Sist din America. Summit-ul european de ieri a avut pe agenda una dintre cele mai grave probleme. O fotografie cu Angela Merkel la 17 ani, purtand uniforma tineretului comunist, inflameaza campania electorala din Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )